Notícies

 • El proper 6 de febrer començarà el 104 Campionat d'Excursionisme de l'Sport Ciclista Català. Recordeu que cal tenir en compte els protocols sore la Pandèmia per sortir amb el club. La primera sortida és al poble de Garraf (8:30 al Clot). Us esperem.

 • Resultats del sorteig de loteria GROSSA DE NADAL del que jugàvem 4 números: Dels quatre números que jugàvem només va resultar premiat el 40216 que acaba en 6, igual que la Grossa. Per tant tornarem un euro per cada butlleta. Els socis del club que vulgueu cobrar aquest euro parleu amb la Junta. Si no sou soci, contacteu amb qui us va vendre la loteria (fins l'1 d'abril). El que no es reclami quedarà com a DONATIU pel club.

 • Ja hi ha uns quants socis que ens hem apuntat a la Marxa Terra de Remences (15 de maig). Reservarem la casa rural durant el cap de setmana, com abans de la pandèmia i també comptem amb la presència d'altres ciclistes encara que no facin la marxa, tant de carretera, com el grup de BTT (o Boomerangs), així com familiars o amics que ens vulguin acompanyar. El BON AMBIENT està garantit. Esteu a temps d'apuntar-vos i dir si vindreu a la casa rural per reservar-la l'abans possible. També hi haurà participants del club a la Marxa Montsec-Montsec (21 de maig) i a la Marxa Tres Nacions (11 de juny) .

 • A partir del dia 3 de gener comença un nou campionat de l'Sport Ciclista Català. A més del Campionat d'Excursionisme, la Regularitat de Muntanya o el Campionat de vehicles, per aprofitar les possiblitats que ens dona l'aplicació Strava (i sobretot si es mantenen les restriccions de nombre de persones, bars tancats, etc), entregarem a final de l'any un trofeu anomenat CONSTÀNCIA STRAVA SCC que premiarà a aquell (o aquella) ciclista més constant en el seu esforç. Es donarà un punt al ciclista que cada setmana faci més Km registrats a l'aplicació i, el que més punts tingui a final d'any, serà el guanyador. La puntuació començarà a contar des de la primera setmana complerta de l'any i acabarà en la última setmana complerta de l'any. Per participar calen 3 condicions:
  * Ser soci del club
  * Estar apuntat al Club Strava SCC
  * Fer els Km en bicicleta (és igual si és de carretera, BTT, Gravel, elèctrica...)

  De moment garantim un premi pel primer. Potser poden haver més si la participació és alta. La classificació sortirà a la pàgina web cada setmana

 • Des de l'SCC us desitgem unes bones festes nadalenques i que tingueu un molt bon any 2022. Esperem que aquest proper any puguem tornar a sortir en bici com ho fèiem en anys anteriors. Aquí teniu la FELICITACIÓ DE NADAL de l'Sport Ciclista Català

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2022. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 120 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 105 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge.

 • També es pot demanar la Targeta Bici, per als socis, familiars o amics.
  Ofereix una assegurança de responsabilitat civil a tercers, siguin vehicles, persones, animals o mobiliari urbà o interurbà, amb una cobertura de 150.000€ per sinistre, i amb franquícia de 120€. La FCC ofereix asssessorament, defensa i reclamació jurídica a tot@s els usuaris. També inclou cobertura d'Assistència Mecànica per avaria en qualsevol tipus de via: urbana, interurbana o forestal. En cas de necessitat, inclou un desplaçament gratuït al domicili fins una distància de 100 Km.
  La Targeta Bici-22 té un cost de 30€ per ciclistes que la tramitin a través d'un club federat (36€ per a usuaris independents)

 • Tenim guants curts de ciclisme (amb proteccions de gel) de l'SCC amb un disseny diferent als darrers que es van fer a només 10 euros el parell. Porten teixit de lycra sublimable a la part externa de la mà i teixit clarino negre a la part interna. Per a que surtin be de preu el club ha pagat una part dels costos i es quedarà la resta de guants fins a arribar a la comanda mínima. Si els vau encarregar us els portarem en alguna sortida i si no, ens podeu preguntar si hi ha de la vostra talla.

 • Ha sortit el Butlletí 785 - Primer semestre 2022 . El podeu baixar en format electrònic. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses, el calendari d'excursions, Passatemps (amb un premi entre els encertants) i d'altres notícies del nostre club. Els socis el rebreu en paper a casa vostra els propers dies

 • Seguirem sortint durant l'hivern tots els diumenges preferentment per la Costa del Maresme. A les 8:30 estarem al Clot per esperar-vos. No volem perdre la forma per l'any que ve. Ja sabeu que als bars ens demanen el Passaport COVID. Aquí teniu unes instruccions sobre com descarregar-lo. Porteu alguna cosa de menjar en les sortides perquè, si no és necessari, no pararem.

 • 22 socis i amics en la última sortida de la temporada. Molts companys van venir a acomiadar aquesta temporada on tampoc hem pogut fer el Campionat d'excursionisme ni el de muntanya. El club va convidar a l'esmorzar, hi van haver sortejos de material ciclista, també obsequis per als socis i, en general, bona amistat entre els assistents d'aquesta sortida a Llavaneres. Si voleu gaudir d'aquest ambient feu-vos socis del club per l'any que ve.

 • Campanya de nous socis 2022: En aquest vídeo trobareu tots els avantatges que te ser soci de l'Sport Ciclista Català. Sortir en bici és maco però sortir sota l'empara d'un club, a més de proporcionar més seguretat, serveix per aprendre moltes coses i passar-ho millor. El primer any la quota de soci és de només 15 euros (10 euros pel soci femení o menor de 20 anys) i tindreu un obsequi d'un valor similar. Envieu-nos les vostres dades i uniu-vos a nosaltres.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • Si vas en BTT també et pots afegir a l'Sport Ciclista Català. Cada dissabte sortim en rutes per la muntanya de Collserola, la Serralada de Marina o pel Vallès. El bon ambient està garantit. Per saber on sortim aquesta setmana envia'ns un correu a sportciclistacatala@gmail.com

 • Estem preparant la temporada 2022 que volem que sigui la del retorn a les carreteres. Us presentem en aquest enllaç Excursions 1er semestre 2022 les excursions que tenim previstes pel primer semestre de l'any. Formaran part del 104è Campionat d'Excursionisme de l'SCC així com de la Regularitat de Muntanya i del Campionat de vehicles. Hem volgut repartir les excursions donant més prioritat a les sortides cap el Vallès o el Maresme perquè el punt de sortida de la ciutat està més a prop d'aquests recorreguts, però tambe hi ha sortides cap a Molins de Rei o Castelldefels. Després d'uns anys tornarem al Montseny. També hem d'aprofitar que a la N-340 i la N-II no hi ha tant de tràfic. La majoria de sortides tenen diferents opcions per si volem fer més o menys Km i per a que puguin venir tots els companys del club, independentment del seu estat de forma. Esperem que us agradin a tots i que vingueu a les excursions amb nosaltres.

 • Aquest any la Montserratina va coincidir amb el nostre esmorzar de final de temporada. Per aquest motiu nosaltres vam anar a Montserrat a celebrar aquest esdeveniment el dia 7 de novembre. Tot i el fred, el temps ens va respectar i vam tenir una bona ascensió i tornada. Per motivar la participació vam donar un obsequi als socis assistents.

 • Els que vau encarregar el nou mallot d'hivern de l'SCC, ja podeu passar a buscar-lo per la botiga Bicis Lopez (c/ Lepant, 256 - Barcelona). Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a una sortida. El mallot és de màniga llarga, del mateix color que la roba actual (verd amb la franja morada) però amb un disseny més actual, les mànigues d'un altre color i alguns elements innovadors.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, l'any que ve hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • 18 persones al sopar de socis i amics de l'Sport el passat dia 22 d'octubre. Feia gairebé 2 anys que no ens trobàvem i vam celebrar que per fi ho podiem fer, al Restaurant A Veiga, de Barcelona.

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Bona participació dels companys de l'SCC que van anar a la Brevet del Centenari el passat dia 12 de setembre. Es van lliurar de la pluja i van gaudir d'un bon dia de ciclisme. Podeu veure fotos al nostre Facebook .

 • Vam tenir socis participant a la marxa Bicicatela , organitzada pel CC Catalunya el passat 31 d'octubre per recollir fons per a la Fundació que lluita contra la malaltia ELA. Un recorregut exigent pel Penedès, un mallot molt xulo i una paella a l'arribada, a més d'anar acompanyats d'ex-professionals van ser els millors arguments d'aquesta marxa.

 • Bon paper del nostres companys a la Marxa Tres Nacions . 6 socis del club van estar el cap de setmana a Puigcerdà i van participar en aquesta marxa que és un clàssic dels circuits de llarga distància a Catalunya. Tothom va acomplir els seus objetius i fins i tot el Sergi va quedar entre els 10 primers en el tram cronometrat d'Envalira.

 • Ha sobrat un mallot XL i un culotte M de la darrera comanda de roba d'estiu que vam fer. Si algú està interessat pot demanar-lo.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.