Notícies

 • Sopar de Nadal per als socis i amics de l'Sport Ciclista Català el proper dijous 30 de novembre al Restaurant A Cañota (c/ Indústria 314 - 08026 de Barcelona). Hem reservat un menú de 35 euros molt complert i bo. Els que vulgueu venir contacteu amb el club.

 • S'ha acabat la temporada 2023, la número 105 que fem el campionat d'excursionisme (98 de Campionat Social de Regularitat de muntanya) però seguirem sortint a les 8:30 del lloc habitual (Meridiana / Aragó) preferentment en direcció al Maresme. No volem quedar-nos parats aquests mesos i farem una pretemporada com cal per afrontar els nous reptes de l'any que ve. Si voleu venir amb nosaltres, ens trobem a la carretera.

 • Ha sortit el Butlleti 791 1r semestre 2024 de l'Sport Ciclista Català. Amb el calendari del 1er semestre de 2024, les notícies del club, passatemps, col·laboracions de socis i altres coses d'interès. Podeu descarregar-lo de la web en format electrònic.

 • Bon ambient a la Darrera sortida de la temporada que es va fer al Restaurant Cal Pere Joan de Llavaneres. Vam gaudir de la presencia de fins a 30 socis del club i alguns amics que vam celebrar una temporada més (i ja van 105) de campionat d'excursionisme. Properament trobareu les classificacions finals a l'apartat de la web (excepte el Campionat Strava que continua fins la darrera setmana de l'any).

 • Els socis guanyadors dels diferents campionats del club (Excursionsime, Regularitat de muntanya, veterans, femení, vehicles, etc...) rebran de premi un braçalet de la marca Body ID amb les seves dades personals per portar en cas d'accident. Ja hem contactat amb ells i farem la comanda la setmana que ve. Si algú més en vol, el club pagarà els ports i part del valor del braçalet.

 • Podeu veure les excursions del 1er semestre de 2024. La principal activitat d'un club ciclista son les seves excursions i volem que hi hagi per a tothom. Hi ha alguna nova, altres on feia temps que no anàvem, també alguna clàssica que fem cada any però que volem repetir per que ens ha agradat, hi ha de fàcils i de difícils... esperem que siguin del vostre gust i vingueu amb nosaltres. Aquí les teniu: Excursions 2024.

 • Presència de l'SCC a la Montserratina del 75 aniversari . Vam estar a la primera i també havíem d'estar en aquesta. És important que el club participi en les activitats on hi ha altres ciclistes i clubs per donar-se a conèixer.

 • Ja estan posades les Classificacions dels diferents campionats fins el mes d'octubre. Gairebé ja tenim els campions finals però sempre hi ha marge de sorpresa. Hi haurà premis pels guanyadors (i també pels participants mes destacats...)

 • Tenim a la venda a bon preu roba per estrenar que ha quedat al magatzem (Roba Outlet). Mireu si hi ha alguna peça de la vostra talla i demananeu-la al correu del club.

 • Ja tenim els talonaris de la loteria Grossa de Cap d'any. Juguem als números de sempre (cada cop queda menys perquè toqui), entre ells el 30112 data de fundació del club. Aquesta vegada la butlleta farà homenatge al Jaume Batista, el President que més anys ha estat al capdavant del club. Els repartirem a les properes trobades o ens podeu escriure i us l'enviarem amb el butlletí.

 • 4 socis del club van estar a la Brevet 200k organitzada pels amics de l'Ateneu La Fuliola, el dia 7 d'octubre. El recorregut va ser maco per carreteres tranquiles i no gaire muntanya. Vam comptar amb la col·laboració del Miguel Angel que ens va ajudar als avituallaments i va fer un bon reportatge fotogràfic que podeu veure a les nostres xarxes socials. L'endemà diumenge també vam tenir participants al Triatló de Barcelona i a la cursa Màster Gran Prix Ville de Seyssinet (Grenoble). Enhorabona a tots els participants que representen al club en les diferents activitats.

 • Ens ho vam passar molt be a la Marxa Cicloturista Memorial Pelegrí Pi de Mollet, que es va celebrar el passat dia 1 d'octubre, organitzada pels nostres amics del CC Plana Lladó. Vam tenir 8 ciclistes participant i 4 socis a l'organització. Un bon ambient, fotos commemoratives i els avituallaments a mig recorregut i al final van posar bona nota a l'esdeveniment. Podeu trobar fotos al nostre Facebook.

 • El nostre company Marc Estrada va finalitzar la seva tercera Paris - Brest - Paris (1200 Km en bicicleta) en un temps de 84h 26 min 03 seg, a una mitja de 14'44 Km/h (contant el temps que descansava) . Va sortir de Paris el vespre del diumenge i va arribar a quarts de 8 del matí de dijous. Va ser una prova marcada per la calor i que vam poder seguir quasi en directe gràcies a les explicacions i fotografies que ens anava enviant des de la carretera i també per l'aplicació que ens donava la seva situació en temps real. Moltes felicitats per aquesta fita i li agraïm al Marc que doni a conèixer el club fora de les nostres fronteres.

 • Èxit dels nostres companys de BTT a la marxa Ojos Negros disputada el dissabte 9 de setembre amb un recorregut des de Terol a Sagunt. 200 Km que van recórrer els nostres socis Felix, Xavi, Salva, Pepin, Xavier i uns amics del grup que surten en BTT. Els hi agraïm que donin visibilitat al nostre club en aquesta prestigiosa prova.

 • El passat 13 de setembre ens va deixar el nostre consoci Carles Solà Poblet. Els darrers anys va estar molt lligat als nostres companys del club que li portaven la bici a la seva botiga de Montcada i on passaven moltes estones en les sortides de dissabte. Des del club el recordem com a un gran amic i un mecànic excepcional. Un gran professional que ens va aconsellar en molts aspectes relacionats amb la bicicleta. Descansi en pau.

 • Els dies 15, 16 i 17 de setembre es va disputar el 19è Trofeu Internacional de Ciclisme en Pista Ciutat de Barcelona (Memorial Miquel Poblet), al Velòdrom d'Horta que porta el nom del ciclista de Montcada. Companys de l'SCC vam estar a les grades gaudint de l'espectacle.

 • Segueix-nos a Twitter . Cada setmana posem diverses notícies de l'actualitat del club i del ciclisme.

 • El nostre consoci Carles Melèndez va rebre la Medalla de l'Esport Gironí, per la seva carrera professional en una cerimònia realitzada el passat 9 de juny. A més de ciclista (de carretera i pista) va ser entrenador, vocal de la FCC, Director Esportiu de diversos equips ciclistes, president de l'Associació de Ciclistes Professionals, organitzador de diverses curses, fotògraf i periodista per diaris esportius entre altres activitats destacades. Però per a nosaltres, a més d'aquesta qualitat professional, estem molt contents amb ell per la seva qualitat humana i la seva implicació i col·laboració amb el club. Enhorabona, Carles. Teniu més informació a la web de la FCC .

 • Li vam fer entrega a la nostra sòcia número 1, l'Anita Espinosa, d'una placa commemorativa per haver fet 90 anys des de que va ingressar al club: un 27 d'abril de 1933. Li agraïm tots aquests anys que ha dedicat a la nostra entitat. Llarga vida a l'Sport i als seus socis!!!

 • Augmenta el nombre de participants en el club Strava SCC. Hi haurà premi i un trofeu pel primer soci a la classificació del campionat Constància Strava però també volem donar algun "detall" al primer en la classificació encara que no sigui soci. Mireu el reglament de la puntuació d'aquesta competició.

 • Vam estar a l'Assemblea de la Federació Catalana de Ciclisme que es va realitzar al Velòdrom d'Horta Miquel Poblet el passat dissabte 27 de maig. Es van aprovar els comptes i les propostes presentades. És interessant saber el que fan a la FCC, per això el nostre club intenta sempre estar en aquestes reunions.

 • Gran èxit de la sortida de cap de setmana a la Marxa Terra de Remences. Fins a 20 socis, amics i familiars van estar en algun moment a la casa rural. Esperem poder seguir fent aquesta trobada durant força temps. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • El dia 6 d'abril es va celebrar el dia mundial de l'Activitat Física i, el Consell Català de l'Esport, ens va animar a difondre la celebració i a participar en ella fent activitats esportives. Concretament ens vam proposar fer 10.000 Km registrats pels socis i amics del club en l'aplicació Strava durant tot el mes d'abril. Podeu trobar més informació a la web de la Generalitat Dia Mundial de l'Activitat Física . El lema d’enguany és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.
  Finalment vam superar amb escreix les nostres expectatives, fent 16.752,10 Km en 259 sortides. Vam dedicar 772 hores i 19 minuts i vam pujar un desnivell positiu de 184.590 metres. Moltes gràcies a tots!!!

 • MES DE L'ACTIVITAT FÍSICA
  Objectiu Dates   Km fets Sortides Temps Desnivell
  10.000 Km Mes d'abril   16.752,10 Km 259 772 h 19 min 184.590 m
 • El nostre amic Carles Belda ha tret nou disc "Ciclisme Aborigen". Si t'agrada la música catalana, els teclats Hammond i les bicis, no te'l perdis. Contacta amb ell per aconseguir-lo

 • Volem donar un impuls a les nostres xarxes socials. Gràcies a alguns socis col·laboradors donarem contingut a les xarxes que fins ara estaven una mica apagades. Estem a Facebook , Instagram , Twitter , Club Strava a més de la web , el grup de wassap i el correu electrònic. A través d'aquests mitjans podeu rebre informació del club.

 • El passat 8 de febrer vam rebre una distinció atorgada per l'Ajuntament de Barcelona com a una de les 97 entitats centenàries de la ciutat. Es tracta de la primera vegada que es concedeix aquest premi, que posa en valor la tasca feta per les associacions vinculades amb la transformació social de la nostra ciutat. Enhorabona per a tots els socis.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, a final d'any hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.