Notícies

 • Última sortida de la temporada: Tot i que ha estat una temporada atípica en la que no hem pogut disputar els nostres campionats, gran part de l'any estàvem confinats i a molts companys gairebé no hem vist; volem retrobar-nos tots en una sortida especial a la darrera excursió de la temporada. Tornarem a anar al Restaurant Las Palmeras, de Llavaneres. La sortida des del Clot serà a les 8:30 i tenim previst arribar cap a un quart d'onze al restaurant. El club convidarà a l'esmorzar a tots els socis i a més els hi entregarem un obsequi relacionat amb el club. Esperem que vingueu, ja sigui en bici, en cotxe o en tren perquè tenim ganes de trobar-nos en un bon ambient de ciclisme i amistat.

 • Campanya de nous socis 2022: En aquest vídeo trobareu tots els avantatges que te ser soci de l'Sport Ciclista Català. Sortir en bici és maco però sortir sota l'empara d'un club, a més de proporcionar més seguretat, serveix per aprendre moltes coses i passar-ho millor. El primer any la quota de soci és de només 15 euros (10 euros pel soci femení o menor de 20 anys) i tindreu un obsequi d'un valor similar. Envieu-nos les vostres dades i uniu-vos a nosaltres.

 • Si vas en BTT també et pots afegir a l'Sport Ciclista Català. Cada dissabte sortim en rutes per la muntanya de Collserola, la Serralada de Marina o pel Vallès. El bon ambient està garantit. Per saber on sortim aquesta setmana envia'ns un correu a sportciclistacatala@gmail.com

 • Ha sortit el Butlletí 785 - Primer semestre 2022 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses, el calendari d'excursions, Passatemps (amb un premi entre els encertants) i d'altres notícies del nostre club.

 • Estem preparant la temporada 2022 que volem que sigui la del retorn a les carreteres. Us presentem en aquest enllaç Excursions 1er semestre 2022 les excursions que tenim previstes pel primer semestre de l'any. Formaran part del 104è Campionat d'Excursionisme de l'SCC així com de la Regularitat de Muntanya i del Campionat de vehicles. Hem volgut repartir les excursions donant més prioritat a les sortides cap el Vallès o el Maresme perquè el punt de sortida de la ciutat està més a prop d'aquests recorreguts, però tambe hi ha sortides cap a Molins de Rei o Castelldefels. Després d'uns anys tornarem al Montseny. També hem d'aprofitar que a la N-340 i la N-II no hi ha tant de tràfic. La majoria de sortides tenen diferents opcions per si volem fer més o menys Km i per a que puguin venir tots els companys del club, independentment del seu estat de forma. Esperem que us agradin a tots i que vingeu a les excursions amb nosaltres.

 • Us presentem un nou campionat de l'Sport Ciclista Català. A més del Campionat d'Excursionisme, la Regularitat de Muntanya o el Campionat de vehicles, per aprofitar les possiblitats que ens dona Strava, entregarem a final de l'any que ve un trofeu anomenat CONSTÀNCIA STRAVA SCC que premiarà a aquell (o aquella) ciclista més constant en el seu esforç. Es donarà un punt al ciclista que cada setmana faci més Km i, el que més punts tingui a final d'any, serà el guanyador. La puntuació començarà a contar des de la primera setmana complerta de l'any i acabarà en la última setmana complerta de l'any. Per participar calen 3 condicions:
  * Ser soci del club
  * Estar apuntat al club Strava SCC
  * Fer els Km en bicicleta (és igual si és de carretera, BTT, Gravel, elèctrica...)

  De moment garantim un premi pel primer. Potser poden haver més si la participació és alta. La classificació sortirà a la pàgina web cada setmana

 • Aquest any la Montserratina coincideix amb el nostre esmorzar de final de temporada el proper 28 de novembre. Per aquest motiu nosaltres vam anar a Montserrat a celebrar aquest esdeveniment. Tot i el fred, el temps ens va respectar i vam tenir una bona ascensió i tornada. Per motivar la participació donarem un obsequi als socis assistents.

 • Els que vau encarregar el nou mallot d'hivern de l'SCC, ja podeu passar a buscar-lo per la botiga Bicis Lopez (c/ Lepant, 256 - Barcelona). Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a una sortida. El mallot és de màniga llarga, del mateix color que la roba actual (verd amb la franja morada) però amb un disseny més actual, les mànigues d'un altre color i alguns elements innovadors.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, l'any que ve hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • 18 persones al sopar de socis i amics de l'Sport el passat dia 22 d'octubre. Feia gairebé 2 anys que no ens trobàvem i vam celebrar que per fi ho podiem fer, al Restaurant A Veiga, de Barcelona.

 • Els nostres amics del Club Ciclista Plana Lladó celebren els 40 anys de la seva existència amb una exposició el proper 19 de novembre. Enhorabona, companys!!!

 • Ja tenim loteria de la Grossa de Cap d'any a la vostra disposició. Juguem els mateixos 4 números que els darrers anys (entre ells el 30.112, data de la fundació del club). Vam repatir talonaris entre els socis, si voleu participacions contacteu amb algú que tingui. Cada butlleta val 5 euros. Aquest any hem volgut fer un homenatge al nostre estimat Ángel Sánchez que ens va deixar l'any passat i hem posat la seva imatge en cada butlleta.

 • També farem guants curts de ciclisme (amb proteccions de gel) de l'SCC a només 10 euros el parell, però d'un disseny diferent als darrers que es van fer. Portarà teixit de lycra sublimable a la part externa de la mà, i amb teixit clarino negre a la part interna. Per a que surtin be de preu el club pagarà una part i es quedarà la resta de guants fins a arribar a la comanda mínima.

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Bona participació dels companys de l'SCC que van anar a la Brevet del Centenari el passat dia 12 de setembre. Es van lliurar de la pluja i van gaudir d'un bon dia de ciclisme. Podeu veure fotos al nostre Facebook .

 • Vam tenir socis participant a la marxa Bicicatela , organitzada pel CC Catalunya el passat 31 d'octubre per recollir fons per a la Fundació que lluita contra la malaltia ELA. Un recorregut exigent pel Penedès, un mallot molt xulo i una paella a l'arribada, a més d'anar acompanyats d'ex-professionals van ser els millors arguments d'aquesta marxa.

 • En la reunió de la Junta Directiva celebrada el passat 8 de juny es va decidir no reemprendre els campionats d'Excursionisme ni de muntanya durant aquest any 2021. La pandèmia encara no està eradicada i els mesos d'estiu tampoc son molt propicis per fer sortides conjuntes. Si que hi ha un calendari de sortides i qui vulgui estar a l'hora indicada al Clot, segur que troba a algun company per sortir. Igualment, si les restriccions ho permeten, es farà l'excursió de final de temporada on el club convida als socis a l'esmorzar.

 • Bon paper del nostres companys a la Marxa Tres Nacions . 6 socis del club van estar el cap de setmana a Puigcerdà i van participar en aquesta marxa que és un clàssic dels circuits de llarga distància a Catalunya. Tothom va acomplir els seus objetius i fins i tot el Sergi va quedar entre els 10 primers en el tram cronometrat d'Envalira.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • El passat 9 de febrer vam celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis 2021. Per primer cop la vam fer de forma virtual a través de l'ordinador i la resposta dels socis va ser molt bona. Es van aprovar els comptes i es va decidir postposar l'inici del campionat fins que les autoritats treguin les restriccions. Trobareu mes informació en el proper butlleti del club

 • Ens ha tocat una terminació d'un dels números de la Grossa de Cap d'any que jugàvem. Concretament el 72048, que acaba en 8 com el número premiat. Això vol dir que tornem 1 euro per cada papereta (tingueu en compte que jugàvem 4 números però només ha tocat un). Si voleu cobrar aquest euro, demaneu-li a qui us ha venut la loteria, abans de 90 dies del sorteig i portant la papereta premiada. Si sou soci del club en qualsevol reunió, sortida, etc. us tornarem els diners. El que no ens reclamin quedarà pel fons del club. Moltes gràcies a tots els que ens haveu ajudat a vendre. Esperem que el proper any tinguem més sort.

 • Ha sobrat un mallot XL i un culotte M de la darrera comanda de roba d'estiu que vam fer. Si algú està interessat pot demanar-lo.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.