Notícies

 • Ha sortit el Butlleti 793 2n Semestre 2024 de l'Sport Ciclista Català. Amb les excursions del segon semestre, les notícies del club, passatemps, col·laboracions de socis i altres temes d'interès. Podeu descarregar-lo de la web en format electrònic.

 • Recordeu que durant el mes de juliol i per no agafar la calor del migdia, sortirem a les 7:00 del matí, del lloc habitual. Us esperem a les sortides de juliol. No son tant llargues com les de juny però sempre es poden fer Km de més, si tenim ganes.

 • Ja tenim programades les excursions del 2n semestre de 2024. Hi ha tant excursions classiques a llocs on no volem deixar d'anar (Lourdes, La Garriga, Dosrius, etc) com altres de noves i que volem provar (Supercollet, Hortsavinyà o Casetes d'Ullastrell...) Podeu veure-les totes en aquest enllaç: Excursions 2n semestre 2024

 • Al juliol tenim excursions força interessants. El primer diumenge fem la clàssica sortida a Sant Antoni de Vilamajor, però en sentit invers. Caldrà pujar fins a Samalús, recorregut que porta molts records als socis veterans perquè allí es disputaven proves del Campionat Social. La segona setmana és a un lloc conegut (Canyamars) però amb la novetat de la pujada al Supercollet per la Urb. Sant Carles. La RM a Sant Miquel del Fai, esmorzant a Sant Quirze Safaja, pot influir en la classificació. Finalment una sortida llarga a Sant Pere Molanta a tastar un vi molt bo que fan al casal del poble. Us esperem!!!!

 • Hi ha hagut socis de l'Sport a la Barcelona - Perpinyà - Barcelona (BPB 600) una Brevet de 600 Km que es va celebrar el passat dia 9 de juny. El Marc va participar (és un habitual d'aquestes proves) amb molt èxit, però també vam tenir companys a l'organització. És va arribar a Perpinyà, cosa que no passava des de les primeres edicions. Bona organització de la FCC.

 • Èxit de la sortida a Sant Pere de Ribes el 26 de maig. Assistència de força socis i amics que van venir a saludar a un dels socis més veterans que tenim, el Víctor Martí. Ens va donar molta alegria veure'l. Ja fa 75 anys que és soci de la nostra entitat i es mereix el nostre homenatge en aquesta excursió.

 • Vam tenir ciclistes a les principals marxes d'aquest mes de maig. L'Eva va ser la representació de l'Sport a Terra de Remences , mentre que el Lluís M. va participar a la Montsec - Montsec un any més. Gran paper de tots dos i gràcies per representar al club en aquestes proves tant importants.

 • Ja estan posades les classificacions del mes de maig a la web del club Classificacions . Hi ha molta competitivitat tant en el campionat d'Excursionisme com el de Regularitat de Muntanya. Aquest any també hi haurà premis pels ciclistes més destacats.

 • El nostre company Marc, per entrenar la seva participació a la Barcelona - Perpinyà (BPB), va venir des de Paris fins a Barcelona sobre la bici en una setmana. Enhorabona!!!

 • Gran èxit a la Sortida Especial en tren a Sant Quirze de Besora. Vam anar en tren fins aquesta localitat i vam fer la tornada en bici. Va costar però vam rodar tots junts i per uns paisatges molt macos. Teniu fotos i vídeos a les nostres Xarxes. També podeu mirar el rutòmetre de la sortida .

 • Vam felicitar al Club Ciclista Iberia, de Saragossa, que el passat 24 de març va cumplir 100 anys des de la seva fundació. Socis del nostre club van anar a la capital aragonesa en 1928 per la innauguració que van fer del Velódomo de Torrero. Anys més tard, en 1953 van fer una visita a les nostres instal·lacions de les que encara queden fotos al nostre arxiu i que els hi hem enviat per si encara recorden a algun d'aquells intrèpids ciclistes. Un any més tard, en 1954, els hi vam tornar la visita a Saragossa. Ens alegrem que hi hagin entitats ciclistes que facin anys. !!!Felicidades, compañeros!!! Noticia Es-ciclismo.

 • Vam col·laborar des del club amb la iniciativa de l'Escola Institut El Martinet, de Ripollet. A través de l'ONG Bicicletes sense Fronteres volen fer arribar bicicletes al Senegal per ajudar als desplaçaments quotidians dels nens d'aquell pais. Podeu veure la campanya en aquest vídeo. Si voleu, podeu fer un ingrés a la plataforma de recollida de fons.

 • Lamentem la mort de la nostra sòcia número 1, l'Anita Espinosa que portava 90 anys al nostre club. L'Anita sempre s'ha estimat els nostres colors i ha estat molt generosa amb l'Sport. Ens quedarà en el record de tots nosaltres. Descansi en pau.

 • Els nostres companys Jordi, Marc i David van participar amb èxit a la Brevet que va organitzar l'Ateneu Popular de La Fuliola el passat 16 de març. Com a novetat pels que només fem Brevets de 200, vam sortir de la comunitat de Catalunya durant el recorregut. Agraïm la bona feina dels companys de la Fuliola.

 • El nostre consoci Carles Melendez va rebre la Medalla d'honor de la Volta a Catalunya de mans del regidor d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, en una cerimònia realitzada el passat 28 de febrer durant la presentació de la cursa i amb la presència de destacades personalitats de la política i l'esport català. Cal destacar la seva tasca durant molts anys com a directiu, fotògraf, periodista, director d'equip, etc. Enhorabona, Carles!!!

 • Assemblea General de Socis 2024 celebrada el passat dimarts 13 de febrer. Bona presència de socis, més nombrosa que l'any anterior. Es va escollir una nova junta que treballarà els propers quatre anys per a mantenir el club actiu. Es va convidar al berenar als assistents. Un projecte per a la nova junta serà recuperar la sortida de tres dies que es feia en motiu de la Volta per Catalunya. Respecte a la resta de qüestions de l'ordre del dia, aquí pots trobar la documentació presentada als socis. Documentació Assemblea 2024

 • Amb una sortida a La Llagosta, pujant l'Alt de la Ventosa, va començar el campionat de Regularitat de Muntanya de l'Sport Ciclista Català. Seran 10 sortides amb una pujada diferent cadascuna, on els més forts però també els més regulars en les sortides, acumularan punts per, al final de temporada, assolir el trofeu de Campió de Muntanya de l'SCC 2024. Animeu-vos a participar. Aquí teniu el calendari d'Excursions.

 • Va començar la Temporada 2024 (la 106 que fem el Campionat d'Excursionisme) amb una sortida a Garraf. Els mesos de febrer i març sortirem des del lloc habitual (Av. Meridiana / c. Aragó) a les 8:30. El campionat d'enguany també tindrà premis pels guanyadors i ciclistes més destacats. Vine amb nosaltres.

 • Fins a 31 socis i amics van assistir el passat dissabte 27 de gener al tradicional Repartiment de premis i homenatge als campions socials de 2023. Vam donar una placa commemorativa al nostre consoci Víctor Martí Subirada pels seus 75 anys a la nostra entitat. Agarïm a tots els que vau assitir i vau contribuir al bon ambient de la matinal.

 • En el sorteig de la Grossa de Cap d'any va resultar premiat el número 08702. Com que te la mateixa terminació que el número que jugàvem 30112 (data de fundació del club) ens ha tocat un euro per cada butlleta. Els socis que van comprar loteria directament al club els hi podem bescanviar per part de la quota de soci, de la llicència o d'algun altre pagament que hagin de fer. Els que van comprar la loteria a algun soci, que es posin d'acord amb ell. Pels que vulguin deixar el premi com a donatiu al club, els hi agraïm la seva generositat. Si no ens comuniqueu la vostra decisió abans de 90 dies (1 d'abril) el club es quedarà aquest reintegrament. Moltes gràcies a tots per haver-nos ajudat a vendre números. Cada cop estem més a prop de que ens toqui. Butlleta SCC

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2024. Recordeu què per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 127 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 110 euros
  Podeu veure les característiques de les llicències en aquesta pàgina. Envieu-nos signada la sol·licitud i feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge. Els que us traieu Llicències UCI, envieu-nos una foto tipus carnet.

 • També podeu contractar la TARGETA BICI. Aquest any hi ha de dos tipus:
  - TB Bàsica: (20 euros) Responsabilitat civil a tercers, siguin vehicles, persones, animals o mobiliari urbà o interurbà, amb una cobertura de 150.000€ per sinistre, i amb franquícia de 120€. A més la FCC ofereix assessorament, defensa i reclamació jurídica.
  - TB Plus: (42 euros) Responsabilitat Civil + Defensa jurídica + Assistència mecànica + Indemnització per fractures segons uns barems
  Des del club la podem tramitar per a vosaltres o per als vostres amics, familiars o coneguts. Més informació.

 • Tenim a la venda a bon preu roba per estrenar que ha quedat al magatzem (Roba Outlet). Mireu si hi ha alguna peça de la vostra talla i demananeu-la al correu del club.

 • Segueix-nos a Twitter . Cada setmana posem diverses notícies de l'actualitat del club i del ciclisme.

 • Volem donar un impuls a les nostres xarxes socials. Gràcies a alguns socis col·laboradors donarem contingut a les xarxes que fins ara estaven una mica apagades. Estem a Facebook , Instagram , Twitter , Club Strava a més de la web , el grup de wassap i el correu electrònic. A través d'aquests mitjans podeu rebre informació del club.

 • El passat 8 de febrer de 2023 vam rebre una distinció atorgada per l'Ajuntament de Barcelona com a una de les 97 entitats centenàries de la ciutat. Es tracta de la primera vegada que es concedeix aquest premi, que posa en valor la tasca feta per les associacions vinculades amb la transformació social de la nostra ciutat. Enhorabona per a tots els socis.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, a final d'any hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.