Notícies

 • Ja tenim les excursions del 2n semestre. Abans que surtin al butlletí i siguin oficials, podeu veure-les a l'apartat de Calendari i comentar si veieu algun inconvenient.

 • Última setmana per demanar la roba del club 2023. La roba d'estiu val al voltant de 50 euros i la d'hivern sobre uns 70. Val la pena comprar-la i anar tots conjuntats, a més que és de molt bona qualitat. Envieu un missatge per correu electrònic o a whatsapp del club. Quan la tinguem ja us ho direm i podreu passar a pagar-la. Gràcies a tots per col·laborar.

 • Li vam fer entrega a la nostra sòcia número 1, l'Anita Espinosa, d'una placa commemorativa per haver fet 90 anys des de que va ingressar al club: un 27 d'abril de 1933. Li agraïm tots aquests anys que ha dedicat a la nostra entitat. Llarga vida a l'Sport i als seus socis!!!

 • Presentació del llibre "Barcelona, més d'un segle de ciclisme" el proper 20 de juny a les 17:00 h al Museu olímpic i de l'Esport (Montjuïc). Si voleu anar, poseu-vos en contacte amb el club, que demanarem invitacions.

 • Augmenta el nombre de participants en el club Strava SCC. Hi haurà premi i un trofeu pel primer soci a la classificació del campionat Constància Strava però també volem donar algun "detall" al primer en la classificació encara que no sigui soci. Mireu el reglament de la puntuació d'aquesta competició.

 • Ja tenim les Classificacions dels diferents campionats fins el mes d'abril. Hi ha molta igualtat en tots el campionats. A final de temporada hi haurà premis pels guanyadors (i també pels participants mes destacats)...

 • Vam estar a l'Assemblea de la Federació Catalana de Ciclisme que es va realitzar al Velòdrom d'Horta Miquel Poblet el passat dissabte 27 de maig. Es van aprovar els comptes i les propostes presentades. És interessant saber el que fan a la FCC, per això el nostre club intenta sempre estar en aquestes reunions.

 • Bona representació del club en la marxa Montsec - Montsec que es va celebrar el passat dissabte 20 de maig a Balaguer. Es una marxa amb un recorregut maco, tres opcions de duresa i uns avituallaments molt destacats.

 • Gran èxit de la sortida de cap de setmana a la Marxa Terra de Remences. Fins a 20 socis, amics i familiars van estar en algun moment a la casa rural. Esperem poder seguir fent aquesta trobada durant força temps. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • Bona sortida a Girona. Fins a 9 socis, en bici i en vehicle ens van acompanyar al llarg del recorregut. Agraïm la presència de socis que no veiem tant sovint com el Carles (que ens va guiar els darrers Km), el Cristobal (que ens va recomanar un bon restaurant on esmorzar) o el Jaume (que vam recollir a mig camí però que després va haver de tornar part en bici perquè no hi havia tren fins al seu poble). Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • El dia 6 d'abril es va celebrar el dia mundial de l'Activitat Física i, el Consell Català de l'Esport, ens va animar a difondre la celebració i a participar en ella fent activitats esportives. Concretament ens vam proposar fer 10.000 Km registrats pels socis i amics del club en l'aplicació Strava durant tot el mes d'abril. Podeu trobar més informació a la web de la Generalitat Dia Mundial de l'Activitat Física . El lema d’enguany és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.
  Finalment vam superar amb escreix les nostres expectatives, fent 16.752,10 Km en 259 sortides. Vam dedicar 772 hores i 19 minuts i vam pujar un desnivell positiu de 184.590 metres. Moltes gràcies a tots!!!

 • MES DE L'ACTIVITAT FÍSICA
  Objectiu Dates   Km fets Sortides Temps Desnivell
  10.000 Km Mes d'abril   16.752,10 Km 259 772 h 19 min 184.590 m
 • El nostre amic Carles Belda ha tret nou disc "Ciclisme Aborigen". Si t'agrada la música catalana, els teclats Hammond i les bicis no te'l perdis. Contacta amb ell per aconseguir-lo

 • Vam estar convidats a la sessió del Plenari del Consell Municipal de l'Esport que es va fer el passat dia 27 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. En aquesta reunió es va debatre sobre cap a on camina l'activitat física i esportiva a la ciutat, des de diferents visions i perspectives.

 • Ha sortit el Butlleti 789 Especial Assemblea de l'Sport Ciclista Català. Amb les notícies del club, els acords de l'Assemblea, les marxes cicloturistes catalanes, consells, passatemps i altres coses d'interès. Properament els socis el rebran a casa seva però de moment el podeu descarregar de la web.

 • Bona participació de socis de l'SCC a les Brevets de 200 Km de Manresa i La Fuliola . Ningú va dir que fos fàcil però finalment tots els companys, novells i veterans en la pràctica de fer llargues distàncies, van acabar com van poder el repte de la Brevet. Esperem anar aviat a la següent. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • Volem donar un impuls a les nostres xarxes socials. Gràcies a alguns socis col·laboradors donarem contingut a les xarxes que fins ara estaven una mica apagades. Estem a Facebook , Instagram , Twitter , Club Strava a més de la web , el grup de wassap i el correu electrònic. A través d'aquests mitjans podeu rebre informació del club.

 • El passat 8 de febrer vam rebre una distinció atorgada per l'Ajuntament de Barcelona com a una de les 97 entitats centenàries de la ciutat. Es tracta de la primera vegada que es concedeix aquest premi, que posa en valor la tasca feta per les associacions vinculades amb la transformació social de la nostra ciutat. Enhorabona per a tots els socis.

 • La sortida del dia 19 de febrer va donar inici al Campionat de Regularitat de Muntanya de l'Sport Ciclista Català . Aquesta competició que equival a l'antic Campionat Social es celebra el tercer diumenge de cada mes i te una categoria absoluta i una altra de veterans (a partir de 60 anys), amb premis pels millors. Us esperem.

 • El passat dia 14 de febrer es va celebrar l'Assamblea General Ordinària de Socis 2023 a l'Star Bar Es van aprovar els comptes i la memòria de l'any 2022. Podeu descarregar-vos la documentació de l'assemblea des d'aquest enllaç .

 • Comença el 105è campionat d'Excursionisme de l'Sport Ciclista Català amb una sortida a Garraf, de 70 Km. Després d'estar tot l'hivern anant cap el Maresme, canviem de costa i anem al sud de Barcelona, on també esperem trobar bon temps. Veniu i així guanyareu els primers punts de la temporada.

 • Bona assistència a l'esmorzar de repartiment de premis i homenatge als campions 2022. Fins a 23 persones entre socis i amics van gaudir d'un bon àpat al Restaurant Las Tres Encinas. A més de l'entrega dels premis va haver sorteig de productes ciclistes, gentilesa de Bicis Lopez i també de material informàtic, gràcies a Barcitronic, el nostre patrocinador. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • Es va celebrar la I Sortida conjunta femenina amb les companyes del CC Plana Lladó. Aquí teniu el cartell de l'esdeveniment. Més de 30 ciclistes de les dues entitats i fins a 8 companyes van participar en aquesta sortida de germanor entre ambdós clubs i que va tenir lloc el passat 29 de gener. Esperem repetir sortides com aquesta. També hi ha fotos al Facebook del club.

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2023. Els preus es mantindran respecte a l'any passat. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre col·lectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 120 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 105 euros
  Teniu les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho a la sol·licitud. Els que us traieu Llicències UCI per primer cop, envieu-nos una foto tipus carnet.

 • Ja es pot demanar la Targeta bici que enguany compta amb dues modalitats: La Targeta Bici bàsica te un cost de 25 euros i ofereix una assegurança de responsabilitat civil a tercers, assessorament, defensa i reclamació jurídica. Aquest any, a més hi ha la Targeta Bici Plus que també inclou cobertura d'assistència mecànica per avaria en qualsevol tipus de via. El seu preu és de 30 euros (son els preus si es tramiten a través d'un club). Teniu més informació a: FCC: Targeta Bici . Aquí teniu la Sol·licitud de la TB

 • Aquest any no hem tingut sort en la Grossa de Cap d'Any, els números que jugavem: 30112 (data de fundació del club), 40216, 52187 i 72048 no han estat afortunats. Esperem que al menys tinguem salut per fer sortides en bici en 2023. Gràcies a tots els que ens haveu recolzat comprant algún número. En 2022 la butlleta feia homenatge al nostre consoci Víctor Martí.

 • Vam ser convidats a la presentació del recorregut de La Vuelta a España que va tenir lloc el passat 10 de gener al Palau de la Música Catalana. Gran ambient ciclista amb corredors, directius, mitjans de comunicació i organitzadors. La sortida es farà des de Barcelona (26 d'agost) i tindrà 4 etapes per territori català.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, a final d'any hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • Tenim guants curts de ciclisme (amb proteccions de gel) de l'SCC amb un disseny diferent als darrers que es van fer a només 10 euros el parell. Porten teixit de lycra sublimable a la part externa de la mà i teixit clarino negre a la part interna. Per a que surtin be de preu el club ha pagat una part dels costos i es quedarà la resta de guants fins a arribar a la comanda mínima. Si els vau encarregar us els portarem en alguna sortida i si no, ens podeu preguntar si hi ha de la vostra talla.

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.