Notícies

 • Comença el 105è campionat d'Excursionisme de l'Sport Ciclista Català amb una sortida a Garraf, de 70 Km. Després d'estar tot l'hivern anant cap el Maresme, canviem de costa i anem al sud de Barcelona, on també esperem trobar bon temps. Veniu i així guanyareu els primers punts de la temporada.

 • El Plenari del Consell Municipal de l'Ajuntament ha decidit concedir 97 distincions a entitats centenàries de Barcelona . Es tracta de la primera vegada que es concedeix aquest premi, fruit de la modificació del Reglament d’honors i distincions aprovada pel Plenari el mes de març, per posar en valor la tasca feta per les associacions vinculades amb la transformació social de la ciutat. L'Sport Ciclista Català és una d'aquestes entitats. El proper 8 de febrer ens faran l'entrega d'un Diploma i una Placa commemorativa al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Enhorabona per a tots els socis.

 • El proper dia 14 de febrer celebrarem l'Assamblea General Ordinària de Socis 2023. Properament us direm el lloc on es celebrarà perquè la bodega Sopena on teníem previst fer-la està tancada. És important que vingueu i participeu amb les vostres idees. Penjarem la documentació de l'Assemblea quan estigui preparada, uns dies abans, per a que us la mireu si voleu preguntar alguna cosa.

 • Bona assistència a l'esmorzar de repartiment de premis i homenatge als campions 2022. Fins a 23 persones entre socis i amics van gaudir d'un bon àpat al Restaurant Las Tres Encinas. A més de l'entrega del premis va haver sorteig de productes ciclistes, gentilesa de Bicis Lopez i també de material informàtic, gràcies a Barcitronic, el nostre patrocinador. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • Es va celebrar la I Sortida conjunta femenina amb les companyes del CC Plana Lladó. Aquí teniu el cartell de l'esdeveniment. Més de 30 ciclistes de les dues entitats i fins a 8 companyes van participar en aquesta sortida de germanor entre ambdós clubs i que va tenir lloc el passat 29 de gener. Esperem repetir sortides com aquesta. També hi ha fotos al Facebook del club.

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2023. Els preus es mantindran respecte a l'any passat. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre col·lectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 120 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 105 euros
  Teniu les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho a la sol·licitud. Els que us traieu Llicències UCI per primer cop, envieu-nos una foto tipus carnet.

 • Ja es pot demanar la Targeta bici que enguany compta amb dues modalitats: La Targeta Bici bàsica te un cost de 25 euros i ofereix una assegurança de responsabilitat civil a tercers, assessorament, defensa i reclamació jurídica. Aquest any, a més hi ha la Targeta Bici Plus que també inclou cobertura d'assistència mecànica per avaria en qualsevol tipus de via. El seu preu és de 30 euros (son els preus si es tramiten a través d'un club). Teniu més informació a: FCC: Targeta Bici . Aquí teniu la Sol·licitud de la TB

 • Aquest any no hem tingut sort en la Grossa de Cap d'Any, els números que jugavem: 30112 (data de fundació del club), 40216, 52187 i 72048 no han estat afortunats. Esperem que al menys tinguem salut per fer sortides en bici en 2023. Gràcies a tots els que ens haveu recolzat comprant algún número. En 2022 la butlleta feia homenatge al nostre consoci Víctor Martí.

 • Vam ser convidats a la presentació del recorregut de La Vuelta a España que va tenir lloc el passat 10 de gener al Palau de la Música. Gran ambient ciclista amb corredors, directius, mitjans de comunicació i organitzadors. La sortida es farà des de Barcelona (26 d'agost) i tindrà 4 etapes per territori català.

 • Està penjat a la web el Butlletí 788 - Primer Semestre 2023 . El podeu baixar en format electrònic. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses,el calendari d'excursions del 1er semestre 2023, crònica de marxes, consells pràctics, Passatemps (amb un premi entre els encertants) i d'altres notícies del nostre club. Els socis el rebreu en paper a casa vostra els propers dies.

 • Bona assistència al Sopar de Nadal SCC del passat dia 16 de desembre al Restaurant Juncà, de la Verneda. Vam sopar en un ambient agradable de companyonia, parlant de les expectatives que tenim per l'any que ve. Es van sortejar productes que ens va donar Bicis Lopez i també una llicència FCC entre tots els participants en el Campionat d'Excursionisme. L'Albert Sentís, El Jordi Socias i el Xavi Trabal van guanyar els obsequis, però el premi gros va ser per en Lluís Masip que es va endur la llicència FCC, valorada en més de 100 euros.

 • Podeu trobar a la web les classificacions dels diferents Campionats de l'any 2022 Classificacions 2022 : Excursionisme, Muntanya, Vehicles fins i tot Constància Strava que va ser el darrer en acabar. Els campions rebran els seus respectius trofeus i premis a l'esmorzar d'homenatge que farem el proper dia 28 de gener. No us ho perdeu.

 • Tenim un obsequi per a tots els socis que han fet un donatiu o han participat en algun dels campionats del club (Excursionisme, Muntanya, Strava o Vehicles). Si no el vau recollir a la sortida de final de temporada el dia 27 de novembre, també el portarem a les properes activitats que organitzem o l'enviarem amb el butlletí.

 • Ja tenim el calendari d'excursions del primer semestre de l'any que ve. Comenceu a preparar-vos per un any amb moltes sortides en bici. Us el podeu baixar d'aquí: Excursions 2023

 • Tenim mallots d'estiu i armilles del club a 25 euros. Son mallots amb el mateix disseny de la roba d'hivern , molt còmodes i moderns. Degut a que no era el disseny que havíem pactat amb el fabricant els podem oferir a aquest bon preu. Si algú vol un mallot per acabar la temporada o per tenir-lo pel proper any, que es posi en contacte amb nosaltres i li farem arribar. Des del club intentem que tothom surti en bici amb els nostres colors i no tingueu excusa per comprar-vos un mallot SCC. Talla L

 • Vam estar presents a la Montserratina 2022. Tot i que el dia va ser fred, 5 socis del club van pujar al Monestir, a més d'altres que van venir a esmorzar o estaven a l'organització. Aquesta és una activitat que no s'ha de deixar perdre.

 • Bona participació del club a la Marxa Pelegrí Pi Fins a 5 companys i amics ens vam acostar a Mollet per gaudir de les carreteres del Vallès i la bona companyia dels amics del CC Plana Lladó. A més vam tenir a tres socis col·laborant a l'organització. Al final vam guanyar el premi al club que venia de més lluny. Moltes gràcies a tots!!!

 • Vam estar en la Manifestació ciclista per reivindicar més seguretat a les vies públiques davant les morts de ciclistes a les carreteres com l'atropellament a Castellbisbal, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, el passat dissabte 3 de setembre a Rubí. Esperem que les nostres demandes siguin ateses per les autoritats.

 • Els socis de l'SCC lamentem la mort dels companys del CC Rubí en un tràgic accident el passat 21 d'agost i ens solidaritzem en les accions que es portin a terme per reivindicar la seguretat del col·lectiu ciclista.

 • Nombrosa participació de socis del club a la Marxa Tres Nacions el passat dia 11 de juny. També vam estar a la Montsec - Montsec (21 maig) i a la Ports del Maresme (22 maig)

 • Bon ambient a l'estada de cap de setmana a Terra de Remences. Fins a 15 persones entre socis i amics van passar per la casa rural de Sant Esteve d'en Bas i tots s'ho van passar molt be. És una de les activitats principals del club des de fa molts anys i no volem deixar de fer-la.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, a final d'any hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • Tenim guants curts de ciclisme (amb proteccions de gel) de l'SCC amb un disseny diferent als darrers que es van fer a només 10 euros el parell. Porten teixit de lycra sublimable a la part externa de la mà i teixit clarino negre a la part interna. Per a que surtin be de preu el club ha pagat una part dels costos i es quedarà la resta de guants fins a arribar a la comanda mínima. Si els vau encarregar us els portarem en alguna sortida i si no, ens podeu preguntar si hi ha de la vostra talla.

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.