Notícies

 • Aquesta tardor tornem a agafar la bici amb moltes ganes perquè hi ha força activitats. Us esperem:
  • 4 set: Sortida Santuari Lourdes: Clàssica sortida per a tots els nivells
  • 2 oct: Marxa Pelegrí Pi. Volem anar força socis a la marxa dels nostres amics CC Plana Lladó.
  • 23 oct: Festa del Pedal: Per a ciclistes Federats. Celebrarem el Centenari del CC Sabadell.
  • 20 nov: Montserratina: No podem faltar a aquesta cita.
  • 27 nov: Llavaneres. Darrera sortida de la temporada. Els socis esteu convidats.

 • Esperem ser una bona colla a la Marxa Pelegrí Pi que organitza el CC Plana Lladó el proper 2 d'octubre a Mollet. Amb els dos recorreguts habituals, aptes per a tothom, si us apunteu abans de l'11 de setembre hi ha descompte en el preu. Bons avituallaments, companyia agradable, recorregut maco i un mallot molt xulo. Podeu fer la inscripció vosaltres mateixos o ho dieu al club i us apuntarem.

 • El nostre company Joan, de la botiga Bicis López (c/ Lepant, 256) es jubila. Fins a finals de setembre tindrà obert. Està liquidant material, per si us cal alguna cosa o voleu passar a saludar-lo. Molta sort en aquesta nova etapa!!!

 • Ha sortit el Butlletí 787 - Segon Semestre 2022 . El podeu baixar en format electrònic. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses,el calendari d'excursions, crònica de marxes, consells pràctics, Passatemps (amb un premi entre els encertants) i d'altres notícies del nostre club. Els socis el rebreu en paper a casa vostra els propers dies.

 • Ha arribat la roba d'estiu 2022 que havíem encarregat. Una mica més tard del que teníem previst per un error en el disseny, però per fi ja la tenim. Podeu passar a buscar-la per la botiga Bicis Lopez. Ha quedat molt be i és molt fresca, ara que venen temperatures més elevades.

 • Nombrosa participació de socis del club a la Marxa Tres Nacions el passat dia 11 de juny. També vam estar a la Montsec - Montsec (21 maig) i a la Ports del Maresme (22 maig)

 • Bon ambient a l'estada de cap de setmana a Terra de Remences. Fins a 15 persones entre socis i amics van passar per la casa rural de Sant Esteve d'en Bas i tots s'ho van passar molt be. Es una de les activitats principals del culb des de fa molts anys i no volem deixar de fer-la.

 • Va anar molt be la sortida especial Canto Arroyo el passat 30 d'abril. Un recorregut exigent de 160 Km i 2000 m de desnivell. Podeu veure fotos en el facebook del club .

 • També vam completar la Sortida Especial a Igualada el dia 8 de maig. Vam passar per carreteres on no anem gaire com el port dels Brucs o Castellolí. Vam arribar a Igualada a una bona hora per agafar el tren de tornada, que va pagar el club a tots els socis assistents a l'Excursió.

 • Ja tenim el calendari d'excursions del 2n semestre. Podeu consultar-lo des d'aquí: Excursions 2n semestre 2022 . Aviat us arribaran a casa amb el nou butlletí.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, a final d'any hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • El diumenge 20 de febrer comença el Campionat de Regularitat de Muntanya 2022. En aquest campionat els ciclistes del club podran demostrar les seves forces, pujant les muntanyes que hi ha a les excursions que fem. Una prova cada mes. La primera serà la pujada a Vallvidrera. Hi haurà trofeus i premis pels guanyadors en les diferents categories. Us esperem!!!!

 • El diumenge 6 de febrer comença el 104 Campionat d'Excursionsime de l'Sport Ciclista Català. Vine a les nostres excursions i podràs gaudir de l'ambient del club i potser guanyar algun dels trofeus que donem als participants

 • Resultats del sorteig de loteria GROSSA DE NADAL del que jugàvem 4 números: Dels quatre números que jugàvem només va resultar premiat el 40216 que acaba en 6, igual que la Grossa. Per tant tornarem un euro per cada butlleta. Els socis del club que vulgueu cobrar aquest euro parleu amb la Junta. Si no sou soci, contacteu amb qui us va vendre la loteria (fins l'1 d'abril). El que no es reclami quedarà com a DONATIU pel club.

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2022. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre col·lectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 120 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 105 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge.

 • També es pot demanar la Targeta Bici, per als socis, familiars o amics.
  Ofereix una assegurança de responsabilitat civil a tercers, siguin vehicles, persones, animals o mobiliari urbà o interurbà, amb una cobertura de 150.000€ per sinistre, i amb franquícia de 120€. La FCC ofereix assessorament, defensa i reclamació jurídica a tot@s els usuaris. També inclou cobertura d'Assistència Mecànica per avaria en qualsevol tipus de via: urbana, interurbana o forestal. En cas de necessitat, inclou un desplaçament gratuït al domicili fins una distància de 100 Km.
  La Targeta Bici-22 té un cost de 30€ per ciclistes que la tramitin a través d'un club federat (36€ per a usuaris independents)

 • Tenim guants curts de ciclisme (amb proteccions de gel) de l'SCC amb un disseny diferent als darrers que es van fer a només 10 euros el parell. Porten teixit de lycra sublimable a la part externa de la mà i teixit clarino negre a la part interna. Per a que surtin be de preu el club ha pagat una part dels costos i es quedarà la resta de guants fins a arribar a la comanda mínima. Si els vau encarregar us els portarem en alguna sortida i si no, ens podeu preguntar si hi ha de la vostra talla.

 • A partir del dia 3 de gener comença un nou campionat de l'Sport Ciclista Català. A més del Campionat d'Excursionisme, la Regularitat de Muntanya o el Campionat de vehicles, per aprofitar les possiblitats que ens dona l'aplicació Strava (i sobretot si es mantenen les restriccions de nombre de persones, bars tancats, etc), entregarem a final de l'any un trofeu anomenat CONSTÀNCIA STRAVA SCC que premiarà a aquell (o aquella) ciclista més constant en el seu esforç. Es donarà un punt al ciclista que cada setmana faci més Km registrats a l'aplicació i, el que més punts tingui a final d'any, serà el guanyador. La puntuació començarà a contar des de la primera setmana complerta de l'any i acabarà en la última setmana complerta de l'any. Per participar calen 3 condicions:
  * Ser soci del club
  * Estar apuntat al Club Strava SCC
  * Fer els Km en bicicleta (és igual si és de carretera, BTT, Gravel, elèctrica...)

  De moment garantim un premi pel primer. Potser poden haver més si la participació és alta. La classificació sortirà a la pàgina web cada setmana

 • 22 socis i amics en la última sortida de la temporada. Molts companys van venir a acomiadar aquesta temporada on tampoc hem pogut fer el Campionat d'excursionisme ni el de muntanya. El club va convidar a l'esmorzar, hi van haver sortejos de material ciclista, també obsequis per als socis i, en general, bona amistat entre els assistents d'aquesta sortida a Llavaneres. Si voleu gaudir d'aquest ambient feu-vos socis del club per l'any que ve.

 • Campanya de nous socis 2022: En aquest vídeo trobareu tots els avantatges que te ser soci de l'Sport Ciclista Català. Sortir en bici és maco però sortir sota l'empara d'un club, a més de proporcionar més seguretat, serveix per aprendre moltes coses i passar-ho millor. El primer any la quota de soci és de només 15 euros (10 euros pel soci femení o menor de 20 anys) i tindreu un obsequi d'un valor similar. Envieu-nos les vostres dades i uniu-vos a nosaltres.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • Si vas en BTT també et pots afegir a l'Sport Ciclista Català. Cada dissabte sortim en rutes per la muntanya de Collserola, la Serralada de Marina o pel Vallès. El bon ambient està garantit. Per saber on sortim aquesta setmana envia'ns un correu a sportciclistacatala@gmail.com

 • Estem preparant la temporada 2022 que volem que sigui la del retorn a les carreteres. Us presentem en aquest enllaç Excursions 1er semestre 2022 les excursions que tenim previstes pel primer semestre de l'any. Formaran part del 104è Campionat d'Excursionisme de l'SCC així com de la Regularitat de Muntanya i del Campionat de vehicles. Hem volgut repartir les excursions donant més prioritat a les sortides cap el Vallès o el Maresme perquè el punt de sortida de la ciutat està més a prop d'aquests recorreguts, però tambe hi ha sortides cap a Molins de Rei o Castelldefels. Després d'uns anys tornarem al Montseny. També hem d'aprofitar que a la N-340 i la N-II no hi ha tant de tràfic. La majoria de sortides tenen diferents opcions per si volem fer més o menys Km i per a que puguin venir tots els companys del club, independentment del seu estat de forma. Esperem que us agradin a tots i que vingueu a les excursions amb nosaltres.

 • Aquest any la Montserratina va coincidir amb el nostre esmorzar de final de temporada. Per aquest motiu nosaltres vam anar a Montserrat a celebrar aquest esdeveniment el dia 7 de novembre. Tot i el fred, el temps ens va respectar i vam tenir una bona ascensió i tornada. Per motivar la participació vam donar un obsequi als socis assistents.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, l'any que ve hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • 18 persones al sopar de socis i amics de l'Sport el passat dia 22 d'octubre. Feia gairebé 2 anys que no ens trobàvem i vam celebrar que per fi ho podiem fer, al Restaurant A Veiga, de Barcelona.

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.