Notícies

 • Ja tenim loteria de la Grossa de Cap d'any a la vostra disposició. Juguem els mateixos 4 números que els darrers anys (entre ells el 30.112, data de la fundació del club). A la reunió del proper setembre repartirem talonaris entre els socis que vulguin vendre. Si no podeu venir, podem guardar-vos butlletes a la botiga Bicis Lopez o les podem enviar per correu amb el proper butlletí. Cada butlleta valdrà 5 euros. Aquest any hem volgut fer un homenatge al nostre estimat Ángel Sánchez que ens va deixar l'any passat i hem posat la seva imatge en cada butlleta.

 • De cara a l'hivern farem un nou mallot de màniga llarga de l'SCC. Serà del mateix color que la roba actual (verd amb la franja morada) però amb un disseny més actual, amb les mànigues d'un altre color i alguns elements innovadors. Si esteu interessats, comuniqueu-nos la vostra talla abans del 30 de setembre. Igualment, si us falta algun mallot de màniga curta o culotte podem aprofitar per demanar-los, encara que si no hi ha 10 peces no serà al mateix preu que els que hem fet (tampoc puja gaire més).

 • Per complir amb la Llei de Protecció de Dades, si vols apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) has de signar aquest full de consentiment i fer nos-lo arribar.

 • Bona participació dels companys de l'SCC que van anar a la Brevet del centenari el passat dia 12 de setembre. Es van lliurar de la pluja i van gaudir d'un bon dia de ciclisme. Podeu veure fotos al nostre Facebook.

 • Tenim pensat participar aquesta tardor en algunes marxes:
  - 9 octubre: Gran Fondo Cambrils Park . Aquesta marxa que es va suspendre l'any passat i s'havia de fer a la primavera, canvia les seves dates a la segona setmana d'octubre. Tindrem representants del club.
  - 31 octubre: Bicicatela : El CC Catalunya organitza una marxa per recollir fons per a la Fundació que lluita contra la malaltia ELA. Un recorregut exigent pel Penedès, un mallot molt xulo i una paella a l'arribada poden ser altres motius per participar.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova.

 • Ha sortit el Butlletí 784 - Segon semestre 2021 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses, el calendari d'excursions, Passatemps i unes col·laboracions molt interessants dels nostres socis.

 • En la reunió de la Junta Directiva celebrada el passat 8 de juny es va decidir no reemprendre els campionats d'Excursionisme ni de muntanya durant aquest any 2021. La pandèmia encara no està eradicada i els mesos d'estiu tampoc son molt propicis per fer sortides conjuntes. Si que hi ha un calendari de sortides i qui vulgui estar a l'hora indicada al Clot, segur que troba a algun company que vulgui sortir. Igualment, si les restriccions ho permeten, es farà la sortida de final de temporada on el club convida als socis a l'esmorzar.

 • Bon paper del nostres companys a la Marxa Tres Nacions . 6 socis del club van estar el cap de setmana a Puigcerdà i van participar en aquesta marxa que és un clàssic dels circuits de llarga distància a Catalunya. Tothom va acomplir els seus objetius i fins i tot el Sergi va quedar entre els 10 primers en el tram cronometrat d'Envalira.

 • Hem presentat en un vídeo les excursions que farem el proper semestre de 2021. Hi ha recollides les propostes del socis, hi ha alguna excursió que no s'ha pogut fer per la pandèmia durant el primer semestre i també hi ha sortides on el club ha d'estar ben representat. Siguin o no puntuables pels campionats, al menys les volem fer. Son asequibles per a la majoria dels socis. Podeu donar un cop d'ull a aquesta presentació . Us esperem.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • El passat 9 de febrer vam celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis 2021. Per primer cop la vam fer de forma virtual a través de l'ordinador i la resposta dels socis va ser molt bona. Es van aprovar els comptes i es va decidir postposar l'inici del campionat fins que les autoritats treguin les restriccions. Trobareu mes informació en el proper butlleti del club

 • Ens ha tocat una terminació d'un dels números de la Grossa de Cap d'any que jugàvem. Concretament el 72048, que acaba en 8 com el número premiat. Això vol dir que tornem 1 euro per cada papereta (tingueu en compte que jugàvem 4 números però només ha tocat un). Si voleu cobrar aquest euro, demaneu-li a qui us ha venut la loteria, abans de 90 dies del sorteig i portant la papereta premiada. Si sou soci del club en qualsevol reunió, sortida, etc. us tornarem els diners. El que no ens reclamin quedarà pel fons del club. Moltes gràcies a tots els que ens haveu ajudat a vendre. Esperem que el proper any tinguem més sort.

 • Ha sobrat un mallot XL i un culotte M de la darrera comanda de roba d'estiu que vam fer. Si algú està interessat pot demanar-lo.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.