Notícies

 • Tenim preparat un obsequi per a tots els socis que han fet un donatiu o participat en algun dels campionats del club (Excursionisme, Muntanya, Strava o Vehicles). Si no el vau recollir a la sortida de final de temporada el dia 27 de novembre, també el portarem a les properes activitats que organitzem o l'enviarem amb el butlletí.

 • Sopar de Nadal SCC. El proper dia 16 de desembre (divendres) a les 21:00 hores, hem quedat al Restaurant Juncà (Pg. de la Verneda, 123-125 - Barcelona) amb tots els companys que es vulguin afegir per celebrar que s'acosten les festes. Si voleu venir contacteu amb el club. Menú 30 € i segon plat a escollir

 • Està penjat a la web el Butlletí 788 - Primer Semestre 2023 . El podeu baixar en format electrònic. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses,el calendari d'excursions del 1er semestre 2023, crònica de marxes, consells pràctics, Passatemps (amb un premi entre els encertants) i d'altres notícies del nostre club. Els socis el rebreu en paper a casa vostra els propers dies.

 • S'ha acabat el 104 campionat d'excursionisme de l'SCC (amb una sortida final on van assistir fins a 38 socis i amics) però seguim sortint tots els diumenges. Pots venir amb nosaltres a les 8:30 des del Clot (lloc de sortida habitual). Les excursions seran preferentment en direcció a la Costa del Maresme, que fa millor temps i els recorreguts son més fàcils. Començarem la pretemporada de forma suau per estar ben entrenats a la primavera i l'estiu. No us ho perdeu!!!!

 • Hem reservat els números de la Grossa de Cap d'Any, els mateixos que els darrers anys: 30112 (data de fundació del club), 40216, 52187 i 72048. Si voleu jugar amb nosaltres us podem enviar les butlletes que vulgueu amb el proper butlletí del club o podeu recollir un talonari o mig en les properes reunions i sortides que farem. Aquest any la butlleta servirà d'homenatge al nostre consoci Víctor Martí.

 • Ja tenim el calendari d'excursions del primer semestre de l'any que ve. Comenceu a preparar-vos per un any amb moltes sortides en bici. Us el podeu baixar d'aquí: Excursions 2023

 • Tenim mallots d'estiu i armilles del club a 25 euros. Son mallots amb el mateix disseny de la roba d'hivern , molt còmodes i moderns. Degut a que no era el disseny que havíem pactat amb el fabricant els podem oferir a aquest bon preu. Si algú vol un mallot per acabar la temporada o per tenir-lo pel proper any, que es posi en contacte amb nosaltres i li farem arribar. Des del club intentem que tothom surti en bici amb els nostres colors i no tingueu excusa per comprar-vos un mallot SCC. Talla L

 • Vam estar presents a la Montserratina 2022. Tot i que el dia va ser fred, 5 socis del club van pujar al Monestir, a més d'altres que van venir a esmorzar o estaven a l'organització. Aquesta és una activitat que no s'ha de deixar perdre.

 • Tenim les Classificacions dels diferents campionats fins el mes d'octubre. Queda un mes de campionat i les classificacions estan força disputades. Hi haurà premis pels guanyadors (i també pels participants)...

 • Bona participació del club a la Marxa Pelegrí Pi Fins a 5 companys i amics ens vam acostar a Mollet per gaudir de les carreteres del Vallès i la bona companyia dels amics del CC Plana Lladó. A més vam tenir a tres socis col·laborant a l'organització. Al final vam guanyar el premi al club que venia de més lluny. Moltes gràcies a tots!!!

 • Vam estar en la Manifestació ciclista per reivindicar més seguretat a les vies públiques davant les morts de ciclistes a les carreteres com l'atropellament a Castellbisbal, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, el passat dissabte 3 de setembre a Rubí. Esperem que les nostres demandes siguin ateses per les autoritats.

 • Els socis de l'SCC lamentem la mort dels companys del CC Rubí en un tràgic accident el passat 21 d'agost i ens solidaritzem en les accions que es portin a terme per reivindicar la seguretat del col·lectiu ciclista.

 • Nombrosa participació de socis del club a la Marxa Tres Nacions el passat dia 11 de juny. També vam estar a la Montsec - Montsec (21 maig) i a la Ports del Maresme (22 maig)

 • Bon ambient a l'estada de cap de setmana a Terra de Remences. Fins a 15 persones entre socis i amics van passar per la casa rural de Sant Esteve d'en Bas i tots s'ho van passar molt be. És una de les activitats principals del club des de fa molts anys i no volem deixar de fer-la.

 • Va anar molt be la sortida especial Canto Arroyo el passat 30 d'abril. Un recorregut exigent de 160 Km i 2000 m de desnivell. Podeu veure fotos en el facebook del club .

 • També vam completar la Sortida Especial a Igualada el dia 8 de maig. Vam passar per carreteres on no anem gaire com el port dels Brucs o Castellolí. Vam arribar a Igualada a una bona hora per agafar el tren de tornada, que va pagar el club a tots els socis assistents a l'excursió.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova. A més, a final d'any hi haurà algun premi o trofeu pels participants més destacats. No us ho deixeu perdre!!!!

 • Tenim guants curts de ciclisme (amb proteccions de gel) de l'SCC amb un disseny diferent als darrers que es van fer a només 10 euros el parell. Porten teixit de lycra sublimable a la part externa de la mà i teixit clarino negre a la part interna. Per a que surtin be de preu el club ha pagat una part dels costos i es quedarà la resta de guants fins a arribar a la comanda mínima. Si els vau encarregar us els portarem en alguna sortida i si no, ens podeu preguntar si hi ha de la vostra talla.

 • Per a complir amb la Llei de Protecció de Dades, si voleu apareixer en les fotografies que pengem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Web, etc...) heu de signar aquest full de consentiment i fer nos-el arribar.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.