Notícies

 • Finalment no farem la reunió de dimarts dia 13 de juliol per l'augment de casos de COVID. Si voleu dir-nos alguna cosa podeu contactar amb el club per correu electrònic o whatsapp. Durant l'estiu seguirem sortint però contacteu abans si voleu assegurar-vos d'anar amb algú més. Que tingueu bones vacances.

 • Ha sortit el Butlletí 784 - Segon semestre 2021 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu les seccions habituals de les Nostres coses, el calendari d'excursions, Passatemps i unes col·laboracions molt interessants dels nostres socis.

 • En la reunió de la Junta Directiva celebrada el passat 8 de juny es va decidir no reemprendre els campionats d'Excursionisme ni de muntanya durant aquest any 2021. La pandèmia encara no està eradicada i els mesos d'estiu tampoc son molt propicis per fer sortides conjuntes. Si que hi ha un calendari de sortides i qui vulgui estar a l'hora indicada al Clot, segur que troba a algun company que vulgui sortir. Igualment, si les restriccions ho permeten, es farà la sortida de final de temporada on el club convida als socis a l'esmorzar.

 • Bon paper del nostres companys a la Marxa Tres Nacions. 6 socis del club van estar el cap de setmana a Puigcerdà i van participar en aquesta marxa que és un clàssic dels circuits de llarga distància a Catalunya. Tothom va acomplir els seus objetius i fins i tot el Sergi va quedar entre els 10 primers en el tram cronometrat d'Envalira.

 • Hem presentat en un vídeo les excursions que farem el proper semestre de 2021. Hi ha recollides les propostes del socis, hi ha alguna excursió que no s'ha pogut fer per la pandèmia durant el primer semestre i també hi ha sortides on el club ha d'estar ben representat. Siguin o no puntuables pels campionats, al menys les volem fer. Son asequibles per a la majoria dels socis. Podeu donar un cop d'ull a aquesta presentació . Us esperem.

 • Per aquells socis que tinguin l'aplicació Strava al seu mòbil (o que la vulguin tenir), hem obert un club en aquesta xarxa social amb el nostre nom. El podeu trobar a Strava: Sport Ciclista Català . Apuntar-se al club és gratis (i a Strava també). Només cal portar el mòbil a sobre en cada sortida. En ell trobarem les excursions que fan els seus membres, rankings, km recorreguts, velocitats mitges... També es pot interactuar entre els participants i conèixer gent nova.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • Per Sant Jordi pots comprar el llibre de la història del nostre club "Sport Ciclista Català 1912-2012 - 100 anys de ciclisme i societat" a la botiga Bicis Lopez (c/ Lepant, 256). Queden els darrers exemplars.

 • Els ciclistes federats han tingut avantages durant les restriccions a l'hora de sortir en bici. Si vols federar-te ho has de fer a través d'un club. Contacta amb nosaltres si estàs interessat.

 • L'SCC, juntament amb altres clubs ciclistes del Barcelonès, va enviar una carta a les autoritats esportives de Catalunya (Federació Catalana de Ciclisme, Consell Català de l'Esport, Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, Unió de Federacions Esportives de Catalunya...) demanant que se'ns permeti sortir de la comarca per a practicar ciclisme. La nostra comarca és molt petita i és la que major densitat d'habitants te i això provoca inconvenients, accidents, contagis, etc. A més, quan se'ns permet el confinament comarcal estem més restringits que amb el confinament municipal.
  Des del Consell Català de l'Esport ens han dit que ho transmetrien al Dept de Salut i al d'Interior. Al menys ja coneixen les nostres queixes.

 • Després de les darreres recomanacions del Govern de la Generalitat fins que no s'acabin les restriccions en matèria de mobilitat (entre comarques, per nombre de persones o horàries) queden suspeses les sortides oficials de l'Sport Ciclista Català, així com el Campionat d'Excursionisme i les proves de muntanya. Les restriccions en matèria de salut pública decretades per la Generalitat fan que varii l'àmbit de mobilitat segons l'afectació de la Pandèmia. A partir del 26 d'abril es pot sortir de Catalunya però encara en grups de 10 com a màxim. Esperem poder tornar a trobar-nos en breu i us recomanem que no deixeu la pràctica del ciclisme dins dels paràmetres establerts o aconsellats per les autoritats sanitàries.

 • El passat 9 de febrer vam celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis 2021. Per primer cop la vam fer de forma virtual a través de l'ordinador i la resposta dels socis va ser molt bona. Es van aprovar els comptes i es va decidir postposar l'inici del campionat fins que les autoritats treguin les restriccions. Trobareu mes informació en el proper butlleti del club

 • Ens ha tocat una terminació d'un dels números de la Grossa de Cap d'any que jugàvem. Concretament el 72048, que acaba en 8 com el número premiat. Això vol dir que tornem 1 euro per cada papereta (tingueu en compte que jugàvem 4 números però només ha tocat un). Si voleu cobrar aquest euro, demaneu-li a qui us ha venut la loteria, abans de 90 dies del sorteig i portant la papereta premiada. Si sou soci del club en qualsevol reunió, sortida, etc. us tornarem els diners. El que no ens reclamin quedarà pel fons del club. Moltes gràcies a tots els que ens haveu ajudat a vendre. Esperem que el proper any tinguem més sort.

 • La FCC ha obert el període per treure la Llicència 2021. El preu és el mateix que l'any passat tant per la LLICÈNCIA UCI (114 euros) com per la LLICÈNCIA CATALANA (99 euros). La novetat d'aquest any es que aquesta llicència serà virtual i s'haurà de descarregar al mòbil a través d'una aplicació, per tant ens caldrà una foto tipus carnet per demanar-la. Podeu trobar informació de les cobertures de cadascuna en aquest enllaç .

 • També podeu demanar la TARGETA BICI (30 euros) que aquest any ve amb una cobertura d'assistència mecànica, per si teniu algun problema amb la vostra bicicleta. Es una bona cobertura per a ciclistes urbans o que no fan un ús tant esportiu de la bici. Des del club també la podem tramitar per als vostres familiars o amics. Teniu més informació en aquest enllaç .
  Una altra possiblitat és el CARNET CICLISTA de la RFEC. Aquest ús l'heu de treure vosaltres mateixos a la seva web
  Recordeu que per a sortir amb nosaltres cal que tingueu algun tipus d'assegurança ja que el club no es fa responsable de les accions que els seus socis puguin patir o provocar.

 • Un any més vam participar en els actes de la Marató de TV3, aquest cop adreçats a la COVID 19. Diumenge 13 de desembre, 10 ciclistes del club van fer l' Escalada Solidària a Montjuïc , organitzada pel Club Ciclista Catalunya-Barcelona i vam aportar un donatiu per a la Marató.

 • El club ha regalat a tots els socis una mascareta anti COVID, fabricada per FAMELSPORT, una empresa navarresa que treballa per Giordana (Astana, Mitchelton-Scott). La mascareta porta els colors del club i està feta amb un teixit lleuger i transpirable, amb el pont nasal d'alumini per subjectar-la a la cara. Qui no va passar a buscar-la per la botiga Bicis Lopez la va rebre per correu amb el butlletí.

 • El passat dia 5 de setembre vam lamentar la mort del nostre company Ángel Sánchez. Va ser una persona molt estimada per tothom i que va fer molta feina pel club, tant a la Junta Directiva, a l'elaboració del butlletí, i a les sortides i excursions. Descansi in pau.

 • Ha sobrat un mallot XL i un culotte M de la darrera comanda de roba d'estiu que vam fer. Si algú està interessat pot demanar-lo.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.