Notícies

 • Després de les darreres recomanacions del Govern de la Generalitat sobre la mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona, a partir del 19 de juliol, i fins a nou avís, queden suspeses les sortides oficials de l'Sport Ciclista Català. En aquests moments no hi ha una prohibició estricta de fer esport a nivell individual, però la recomanació sanitària fa aconsellable no sortir en grup. Esperem poder tornar a trobar-nos en breu i us recomanem que no deixeu la pràctica del ciclisme dins dels paràmetres establerts o aconsellats per les autoritats sanitàries.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • Juliol és moment de pensar en la loteria de Nadal del club. Ajuda'ns a triar la foto que portaran aquest any les butlletes de loteria responent el següent formulari fins a final de mes. Esperem que la foto guanyadora sigui la imatge que ens porti la sort aquest any!!!!

 • En marxa la nova comanda de roba d'estiu (Mallot, culotte i armilla). Quan arribi ja us direm on podeu anar a buscar-la. Agraïm als companys d'Inverse que ens la puguin fer abans de vacances. Podeu pagar la meitat del seu preu quan l'encarregueu i l'altra meitat quan arribi.

 • Ha sortit el Butlletí 781 - 2on semestre 2020 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu les excursions per aquest segon semestre, les poques coses que hem fet durant aquesta primavera i un article molt interessant sobre altres vegades que hem hagut de parar les excursions al llarg de la història del club

 • Ja pots veure les excursions del segon semestre a l'apartat CALENDARI d'aquesta web. Esperem que us agradin i que puguem anar el màxim nombre de socis i companys.

 • Els companys del CC Plana Lladó estan preparant la seva Marxa Pelegrí Pi pel proper 4 d'octubre. encara queda temps per posar-se en forma. Des del club pensem participar amb un gran nombre de socis. No us quedeu fora!!!

 • A la reunió de Junta Directiva del passat dia 10 de març es va parlar de l'ús que fem al club de les xarxes socials. Darrerament hem donat un impuls a la nostra presència en Instagram i Facebook. També vam aconsellar que cal ser curosos en l'ús del Whatsapp. De totes maneres recordeu que la comunicació oficial del club és fa a través del butlletí, la web del club i el correu electrònic. Altres mitjans de comunicació com són els xats del whatsapp, les converses en les sortides o les trobades espontànies de socis només expressen l'opinió de cadascú.

 • El passat 11 de febrer es va celebrar l'Assemblea General del club amb l'assistència dels socis. Es van aprovar els comptes del club que presentaven superàvit i es va decidir seguir confiant en aquesta Junta Directiva (enguany és el seu 4t any de mandat i es tenia que ratificar). També es va proposar continuar donant un obsequi a tots els participants del campionat i el regal d'una llicència de cicloturisme 2021 pel guanyador i una altra per a sortejar. El club pagarà el tren de la tornada a l'excursió a Igualada del 3 de maig. Tindreu més informació dels acords de l'assemblea en el proper butlletí.

 • En marxa la web de la comissió de Cicloturisme de la FCC que servirà de portal a totes les marxes del circuit: www.cicloturismecat.com . A partir d'ella podreu accedir a les webs de les marxes, tindreu informació de la comissió, novetats dels organitzadors, les classificacions dels circuits i moltes mes coses.

 • Bon ambient a l'Entrega de premis als campions 2019, que es va fer al restaurant "Las Tres Encinas" el dissabte 25 de gener de 2020. 27 socis i amics ens vam trobar en un dia de companyonia. A més dels campions de les diferents modalitats, es van entregar unes plaques d'homenatge a l'Angel Sanchez, pels anys de dedicació a la Junta Directiva, i al Marc Estrada per la participació a la BPB 2019. També va haver sortejos de material dels nostres patrocinadors, regals per a les dones, un esmorzar de forquilla i ganes per començar ja el campionat d'aquest any. Podeu veure fotos al Facebook del club .

 • Aquí teniu un vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2019. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2019 .

 • Podeu demanar la TARGETA BICI de la Federació Catalana de Ciclisme, a un preu de 30 euros. Es més barata que l'any passat perquè no inclou l'assistència mecànica. Aquesta targeta la podem gestionar tant per a socis com a familiars o amics del club.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.