Notícies

 • El dia 24 de novembre farem la darrera sortida de la temporada a Llavaneres. Es un bon moment per saludar als companys que fa temps que no veiem. Tots els socis que estiguin al corrent de pagament tenen l'esmorzar pagat al Restaurant Las Palmeras d'aquella població. Donarem també un obsequi als socis que hagin fet al menys una sortida durant aquest any. La sortida es a les 8:30 i es preveu que l'hora d'arribada al restaurant sigui un quart d'onze. El vi especial no es paga. Es recomana "sobretot" serietat. Us esperem.

 • Ja tenim els números de la Grossa d'aquest any. Si no et vols quedar sense, reserva'ns un talonari i te'l guardarem. Aquest any hem encarregat menys números que el passat, per tant hi haurà menys participacions a vendre. Seguim jugant al 30.112, la data de fundació del club entre d'altres números. Que tinguem sort!!!.

 • Ja està en marxa la comanda de roba d'hivern de l'SCC. Quan ens arribi ja us avisarem. Fins llavors no cal fer el segon pagament

 • En aquest enllaç teniu el calendari de sortides pel primer semestre de 2020 . Esperem que agradin a tothom i puguem ser una bona colla en totes elles.

 • JEl proper dia 29 de novembre farem el dinar de Nadal de l'SCC. Ja us direm l'hora i el lloc. No us ho perdeu!!!

 • Força socis i amics a la Montserratina d'aquest any, molts d'ells van arribar des de BCN en bici. Agraim a tots la seva presència en aquesta festa del Cicloturisme català.

 • 11 participants de l'SCC a la marxa Pelegrí Pi de Mollet. Els nostres companys van guanyar un premi per ser el tercer club més nombrós. Bon dia de ciclisme amb companys d'altres clubs. Felicitem als organitzadors de la marxa pel bon tracte rebut.

 • Vam participar a la Pedalada Popular del Barri de Torre Llobeta que es va celebrar el passat dia 12 d'octubre. El club va donar uns obsequis per a sortejar entre els participants i vam ajudar a guiar el grup pels carrers del barri.

 • El grup de BTT de l'Sport (Xavi, Pepin, Pedro, José i Jose M.) van participar en la marxa de BTT Ojos Negros, que va des d'aquesta població de Terol fins a Sagunt. Tota una marató en bicicleta!!!.

 • El Marc va acabar amb èxit la seva segona Paris Brest Paris 2019 el "Mundial de les Brevets de Llarga distància". El passat 18 va començar a prop de Paris i malgrat avaries mecàniques, problemes físics, etc, va tornar a la capital francesa amb un temps de 87 hores i 16 minuts. En el proper butlletí sortirà una crònica d'aquesta aventura. De moment podeu llegir l'article que va escriure fa 4 anys aqui.

 • Vam col·laborar amb la I Volta al Penedès Junior que es disputà del 26 al 28 de juliol. Va ser tot un èxit esportiu, una experiència molt interesant per conèixer una cursa des de dintre.

 • Dos ciclistes van participar a la Marxa Ruta Minera que es va celebrar a Berga el passat 30 de juny. Molta calor però van acabar el recorregut...

 • ...I uns altres dos ciclistes també van fer la duríssima marxa La Marmotte, als Alps francesos el dia 7 de juliol. Finament els nostres companys van poder acabar el recorregut tot i la duresa de la prova.

 • Ja podeu conèixer les excursions del segon semestre 2019, fins a final de temporada. La majoria són les què han agradat d'altres vegades, però sempre hi ha alguna sorpresa o excursions que fa temps on no anàvem. Pots veure-les totes en aquest enllaç.

 • Vam fer l'estada al Priorat els passats 6 i 7 de juliol, a la Palma d'Ebre. Dues sortides força dures per la calor, però amb recorreguts espectaculars i vam estar molt ben atesos en tot moment. L'any que ve tornarem a fer una estada semblant. Més informació en aquest enllaç

 • 9 socis i altres amics van fer la Sortida Especial a Campdevànol, amb pujada a La Creueta i la Collada de Tosses. Aquesta sortida s'està convertint en una excursió tradicional abans de l'estiu

 • Ha sortit el Butlletí 778 - 2on semestre 2019 . El podeu obtenir en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu el calendari del segon semestre, les seccions de "Les nostres coses", Històries de l'Sport i la pàgina de Passatemps, on regalem un parell de mitjons del club entre els encertants.

 • Presentació de les excursions del segon semestre 2019 en aquest vídeo

 • 7 socis van participar en la sortida 5 estrelles a El Bruc que vam fer el passat 2 de juny. Un recorregut llarg i la calor del dia van endurir la sortida, però finalment els nostres companys van arribar a casa.

 • 7 socis del club van participar a la Marxa Puertos de Ribagorza. En general van aconseguir bons temps i es van lliurar de la pluja que va caure aquell cap de setmana a Barcelona

 • 2 socis van participar a la Marxa Montsec- Montsec. Es van trobar boira al cim de Comiols i vent en contra a Artesa de Segre, però van acabar amb èxit el recorregut mitjà. A l'acabar els esperava l'esplèndit avituallament de la marxa.

 • Bon ambient a l'Stage Terra de Remences. Els companys que van fer la marxa van acabar-la amb èxit. També vam tenir altres socis i amics al dinar de carn a la brasa i al sopar del dia anterior. En total 12 socis i amics vam estar en algun moment del cap de setmana.

 • Presencia de l'SCC a l'assemblea de la FCC celebrada el passat dissabte 11 de maig a les instal·lacions del Velòdrom d'Horta.

 • Es va fer amb èxit la Sortida Especial a Vic. el passat 5 de maig. Molts socis van assistir i el recorregut no va ser tant dur com pensàvem. Vam arribar a temps per agafar el tren de tornada. Felicitem a tots els socis i amics que van assistir.

 • Bona participació a la IX edició de la nostra marxa ciclista Canto Arroyo, (27 d'abril). 15 socis i amics van participar entre ciclistes i acompanyants. Pots veure fotos de la sortida al nostre Facebook.

 • Els companys BTTeros van fer bon paper a la marxa Orbea Monegros celebrada a Sariñena (27 d'abril). Ens alegra tenir participants en les diferents modalitats del ciclisme.

 • Ja tenim a la botiga Bicis Lopez (c/ Lepant, 256) la nova equipació de l'Sport Ciclista Català. Ha quedat molt be i podrem estrenar-la quan faci bon temps. Podeu passar a buscar-la quan feu el pagament de la segona part de la roba. Si voleu demanar un recanvi o us vau quedar sense alguna peça, apunteu-vos a la llista d'espera i, quan arribem a la comanda mínima, tornarem a demanar.

 • Hem celebrat Sant Jordi amb el llibre de l'SCC "Sport Ciclista Català, 100 anys de ciclisme i societat". Pots comprar-lo per 20 euros a Bicis Lopez (C/ Lepant, 256).

 • 2 socis (l'Oriol i el Víctor) van participar a la marxa Ports del Maresme. Tot i la duresa del recorregut van acabar molt forts.

 • També vam tenir presència a la Marxa Cicloturista Costa Daurada, de Cambrils. El Ricard, el Sergi i el Lluís van participar el passat 6 d'abril.

 • Tres socis van anar a la Brevet 200 de Manresa (24 març). Millor sensacions que fa dos anys, quan vam patir la pluja, però igualment va ser una sortida exigent. Ens alegrem de l'estrena del Víctor en el mon de la llarga distància. El Marc, el cap de setmana següent va fer la Brevet 300 de Granollers.

 • 10 assistents a l'Assemblea General Ordinària el passat 11 de febrer. Es van aprobar els comptes de l'any anterior i les accions que portarem a terme durant aquest any. A l'acabar la reunió es va convidar a tots els assistents a un refrigeri, per agrair la seva presència.

 • Podeu demanar la Targeta Bici d'aquest any. El seu preu és de 36 euros i, a més de les cobertures de l'any passat (tercers, Defensa jurídica, indemnització per mort o invalidesa...) també inclou assistència mecànica. Podeu trobar més informació a: Targeta Bici

 • 25 socis van assistir a l'entrega de premis corresponent al campionat 2018. Bon ambient, sortejos, regals per a les dones i un bon esmorzar és del que vam gaudir el passat dia 26 de gener. A destacar l'entrega d'una placa pel 75 aniversari com a soci del club a l'amic Manel Gargallo. Podeu veure a Youtube el vídeo de l'esdeveniment que va fer l'Angel.

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2019. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 114 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 99 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida, millor abans del dia 30 de desembre. A partir del dia 1 de gener ja no seran vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2018. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2018 .