Notícies

 • Segueixen millorant les condicions de desconfinament: A partir del dilluns 1 de juny, s'han unificat les regions sanitàries Metropolitanes i els ciclistes federats poden sortir de la ciutat de Barcelona per tota la regió sanitària (des de Castelldefels a Arenys de Mar i també el Vallès i Baix Llobregat fins El Bruc). Els municipis majors de 10.000 habitants seguiran amb les franges horàries de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 de la nit per practicar esport . Aquest és el comunicat emès per la Federació Catalana de Ciclisme respecte a les novetats a partir de l'1 de juny. Cuideu-vos i actueu amb responsabilitat.

 • Degut a la situació del Coronavirus i al confinament decretat pel govern, es suspenen les sortides de diumenge del Campionat d'Excursionisme de l'SCC fins a nou avís. També la Federació Catalana de Ciclisme ha ajornat totes les activitats esportives i d'oci. S'han suspès les marxes Terra de Remences, GF Cambrils, Rutes del Montseny, La Pallaresa, Ruta Minera entre altres. També la Montsec - Montsec ha passat al dia 10 d'octubre.

 • Si voleu roba d'estiu del club com la que vam fer l'any passat (per que sou un soci nou o per tenir de recanvi), farem una nova comanda quan tinguem 5 o 10 peces de mallot, culotte, armilla o guants.

 • A la reunió de Junta Directiva del passat dia 10 de març es va parlar de l'ús que fem al club de les xarxes socials. Darrerament hem donat un impuls a la nostra presència en Instagram i Facebook. També vam reocrdar que cal ser curosos en l'ús del Whatsapp. De totes maneres recordeu que la comunicació oficial del club és fa a través del butlletí, la web del club i el correu electrònic. Altres mitjans de comunicació com són els xats del whatsapp, les converses en les sortides o les trobades espontànies de socis només expressen l'opinió de cadascú.

 • El passat 11 de febrer es va celebrar l'Assemblea General del club amb l'assistència dels socis. Es van aprovar els comptes del club que presentaven superàvit i es va decidir siguir confiant en aquesta Junta Directiva (enguany és el seu 4t any de mandat i es tenia que ratificar). També es va proposar continuar donant un obsequi a tots els participants del campionat i el regal d'una llicència de cicloturisme 2021 pel guanyador i una altra per a sortejar. El club pagarà el tren de la tornada a l'excursió a Igualada del 3 de maig. Tindreu més informació dels acords de l'assemblea en el proper butlletí.

 • Ja tenim el calendari d'excursions del grup de BTT de l'Sport Ciclista Català. De moment s'han fet algunes sortides amb força assistents. Les excursions no comptaran pel campionat d'excursionisme però tindran un campionat a part, amb trofeus pels guanaydors. Si teniu BTT us animem a que vingueu amb nosaltres. La filosofia, igual que a les sortides de carretera, és passar-ho be, fer una mica d’esport i gaudir del ciclisme i l’amistat amb la companyia dels amics de l’SCC.

 • Ha sortit el Butlletí 780 - Especial Assemblea 2020 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu un resum dels acords que es van prendre a l'Assemeblea de Socis, el calendari de marxes ciclistes de la FCC 2020, notícies del club i els articles habituals (Històries de l'Sport, Passatemps, etc)

 • En marxa la web de la comissió de Cicloturisme de la FCC que servirà de portal a totes les marxes del circuit: www.cicloturismecat.com . A partir d'ella podreu accedir a les webs de les marxes, tindreu informació de la comissió, novetats dels organitzadors, les classificacions dels circuits i moltes mes coses.

 • El diumenge dia 2 de febrer va començar un nou campionat de l'Sport Ciclista Català. Tenim programades excursions per a cada diumenge amb algunes sortides especials. Pel campió de Cicloturisme d'aquest any hi haurà un bon premi i trofeus pels primers classificats. No deixeu de venir. Sortida del lloc habitual (Metro Clot. Cruilla Meridiana / Aragó) a les 8:30. Us esperem!!!!

 • Relacionat amb la BTT, tenim algun soci del club que vol fer el Camí de Sant Jaume (Camino de Santiago) en BTT, entre els dies 15 i 30 d'abril. Son uns quants socis i amics, amb el recolzament d'una furgoneta i moltes ganes de passar-ho be. Si esteu interessat en venir podeu contactar amb el club.

 • Bon ambient a l'Entrega de premis als campions 2019, que es va fer al restaurant "Las Tres Encinas" el passat dissabte 25 de gener. 27 socis i amics ens vam trobar en un dia de companyonia. A més dels campions de les diferents modalitats, es van entregar unes plaques d'homenatge a l'Angel Sanchez, pels anys de dedicació a la Junta Directiva, i al Marc Estrada per la participació a la BPB 2019. També va haver sortejos de material dels nostres patrocinadors, regals per a les dones, un esmorzar de forquilla i ganes per començar ja el campionat d'aquest any. Podeu veure fotos al Facebook del club .

 • Podeu veure un vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2019. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2019 .

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2020. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 114 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 99 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge. Els que us traieu Llicències UCI, envieu-nos una foto tipus carnet.

 • També podeu demanar-la TARGETA BICI, a un preu de 30 euros. Es més barata que l'any passat perquè no inclou l'assistència mecànica. Aquesta targeta la podem gestionar tant per a socis com a familiars o amics del club.

 • Un any més no hem tingut sort amb la loteria.... però esperem tenir salut per poder gaudir d'un any 2020 amb moltes sortides ciclistes i altres activitats organitzades per l'SCC.

 • Participació del Club a la Marató de TV3 el passat 15 de desembre. Vam pedalar sobre corrons juntament amb altres club ciclistes de la ciutat en una activitat organitzada pel CC Catalunya i on es van recollir donatius per a les malalties minoritàries.

 • Èxit d'assistència al Sopar de Nadal del club . 26 socis i amics van assistir al Restaurant Cal Ferran (c/ Bailen, 122, Antic Pico Moncayo, on el club va tenir la seu social de 1988 a 1995). Bon ambient i records de la temporada que ha acabat. Agraïm a Barcitronic, S.A. que va donar-nos productes per a l'ordinador i el mòbil per a sortejar entre els assistents. També vam sortejar una llicència FCC entre tots els participants del Campionat 2019, en proporció als punts que havien obtingut. L'afortunat va ser el nostre capità, Fede , que tindrà una llicència de franc pel 2020.

 • En aquest enllaç teniu el calendari de sortides pel primer semestre de 2020 . Esperem que agradin a tothom i siguem una bona colla en totes elles.

 • Gran participació a la darrera sortida de la temporada amb més de 30 socis i amics que van venir a esmorzar a Llavaneres. Entre ells, els presidents dels clubs EC Sant Andreu, PC Poble Nou, CC Plana Lladó i CC Catalunya que van compartir el matí amb nosaltres. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • 6 socis i uns quants amics van participar en la Pedalada popular Barcelona - Sitges el passat 17 de novembre. També vam tenir companys a l'organització.

 • Força socis i amics a la Montserratina d'aquest any, molts d'ells van arribar des de BCN en bici. Agraim a tots la seva presència en aquesta festa del Cicloturisme català.

 • 11 participants de l'SCC a la Marxa Pelegrí Pi, de Mollet. Vam guanyar un premi per ser el tercer club més nombrós. Bon dia de ciclisme amb companys d'altres clubs. Felicitem als organitzadors de la marxa pel bon tracte rebut.

 • Vam participar a la Pedalada Popular del Barri de Torre Llobeta que es va celebrar el passat dia 12 d'octubre. El club va donar uns obsequis per a sortejar entre els participants i vam ajudar a guiar el grup pels carrers del barri.

 • El grup de BTT de l'Sport (Xavi, Pepin, Pedro, José i Jose M.) van participar en la marxa de BTT Ojos Negros, que va des d'aquesta població de Terol fins a Sagunt. Tota una marató en bicicleta!!!.

 • El Marc va acabar amb èxit la seva segona Paris Brest Paris 2019 el "Mundial de les Brevets de Llarga Distància". El passat 18 d'agost va començar a prop de Paris i malgrat avaries mecàniques, problemes físics, etc, va tornar a la capital francesa amb un temps de 87 hores i 16 minuts. En el darrer butlletí ha sortit una crònica d'aquesta aventura. També podeu llegir l'article que va escriure fa 4 anys en la seva primera participació.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.