Notícies

 • El proper divendres 6 de juliol s'inaugurarà al Centre Cívic Torre Llobeta l'exposició fotogràfica que porta el títol - Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya . En ella presentarem 22 fotografies del primer terç del segle XX rescatades del nostre arxiu. El primer dia, a les 19:00 hores farem una presentació on hi haurà pica - pica per a tots els que ens vulguin acompanyar. L'exposció, amb entrada gratuita, acabarà el 27 de juliol i es podrà visitar en horari de matí o tarda, dissabtes inclosos. Hi ha la possibilitat d'adquirir alguna làmina un cop s'acabi l'exposició.
  Els horaris que estarà oberta seran:
  De dilluns a divendres: 10:00 a 13:30 hores i 16:30 a 21:00 hores
  Dissabtes: De 16:30 a 21:00 hores

 • Comença el Tour de França i podem quedar a veure les etapes més interessants al Star Bar. Estigueu atents al Whatsapp perquè direm les etapes a les que assistirem

 • El dilluns 9 de juliol hi ha reunió de la Junta Directiva i aquells socis que vulguin venir. A l'Star Bar a partir de quarts de 7. Serà la darrera reunió abans de les vacances d'estiu.

 • Ja ha sortit el Butlletí 775 - 2on semestre 2018 . El podeu obtenir en format electrònic des d'aquest enllaç. L'entregarem als socis que vinguin a la propèra reunió de la Junta Directiva (11 de juny) i a la resta els hi farem arribar per correu postal en els propers dies. En ell trobareu el calendari d'excursions del proper semestre, les seccions de "Les nostres coses", Passatemps, Històries de l'Sport, cròniques de la presència dels nostres socis en les marxes cicloturistes i com a novetat hi ha una entrevista, en exclusiva pel nostre butlletí, a un personatge important del mon del ciclisme professional.

 • Ja han tornat els 6 ciclistes del club de l'Stage especial als Pirineus. Van pujar ports mítics com Tourmalet i Luz Ardiden i s'ho van passar molt be. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • El Xavi Arderiu va ser el guanyador del concurs dels passatemps del butlletí 774. S'emporta una ampolla de vi del priorat "Bodega Capafons Ossó". Pel proper butlletí sortejarem entre tots els participants que ens enviin el resultat d'un dels dos passatemps del butlletí 775, una tassa amb el logotip de la Comissió de cicloturisme de la FCC.

 • La sortida especial a Campdevànol (9 de juny) va anar molt be. Bon temps i 10 socis i amics que van pujar la Creueta i van passar un gran dia de ciclisme. L'any que ve tornarem!!!!

 • Èxit de l'Estada a la casa rural de Terra de Remences. Un total de 21 socis, familiars i amics van desfilar per la casa en algun moment del cap de setmana. La sortida del dissabte, el dinar al restaurant La Casilla, el sopar "Party Pasta", la marxa Terra de Remences i la Parrillada Uruguaya de diumenge van fer gaudir a tots els companys d'un bon cap de setmana de ciclisme i companyonia. En aquest enllaç teniu més informació de l'estada amb fotos i les classificacions.

 • El Marc va acabar en 36 hores i 40 minuts la Ciclomarató Barcelona - Perpinyà, que es va celebrar el 26 i 27 de maig. Un recorregut dur però maco amb 608 Km i 7000 metres de desnivell. El felicitem per aquest èxit. Podeu llegir la seva crònica de la marxa aquest enllaç .

 • 7 socis van estar a la prestigiosa marxa Puertos de Ribagorza (Graus, Osca). Va anar be la marxa i tothom va acomplir els seus objectius.

 • També 6 ciclistes del club van anar a la Marxa Montsec - Montsec el 19 de maig. Van recollir un mallot molt maco que donava l'organització i fins i tot alguns es van atrevir amb la "cargolada" de cada any.

 • 11 socis van anar a l'Excursió Especial a Tarragona el passat 6 de maig. Els nostres companys van trobar-se una mica de pluja pel camí però van arribar amb el millor temps previst i així poder agafar el tren que els portava de nou a la ciutat, arribant abans de les 14:00. Un gran dia de ciclisme que serveix per acumular Km per a les properes marxes i sortides especials de maig i juny.

 • Vam celebrar Sant Jordi amb el llibre de l'SCC "100 anys de Ciclisme i Societat". Els últims exemplars que queden tenen un preu de 20 euros i els trobaràs a la botiga BICIS LOPEZ al C/ Lepant, 256 de Barcelona.

 • Bona participació a la VIII Canto Arroyo , que es va celebrar el passat dissabte 21 d'abril. 10 ciclistes del club van recòrrer els 150 Km amb 2.000 metres de desnivell dels que constava la sortida. Podeu veure el rutòmetre de l'excursió i fotos a Facebook.

 • El Marc va participar en la Brevet de 300 km organitzada pel CC Granollers el passat 21 d'abril. S'està entrenant per còrrer la Barcelona - Perpinyà.

 • Nombrosa participació de socis a la Marxa Gran Fondo Cambrils Park , el 14 d'abril. Fins a 6 socis van fer el recorregut per terres del Baix Camp i el Priorat. Van trobar una mica de pluja però no es van aturar fins a l'arribada.

 • Vam col·laborar en la cursa que es celebrà al barri de Sants Montjuic: 72è Aniversari del Club Ciclista Catalunya el passat diumenge 18 de març

 • Quatre companys del club van participar en la brevet 200 Km que organitzava el CC Granollers (11 de març). El recorregut es va fer dur pel vent, però finalment van arribar els nostres companys a quarts de sis de la tarda després d'una volta per La Selva, la Garrotxa i part d'Osona i el Vallès. La següent serà el dia 15 d'abril a Manresa.

 • Va haver representació de l'SCC a l' Estada del Cicloturisme Català que es va celebrar a Cambrils el darrer cap de setmana de febrer. Bon temps i moltes fèmines sobre la bici. Vam ser molt ben tractats pels companys de Cycling Costa Daurada.

 • El 12 de febrer es va fer l'Assemblea Ordinària de Socis de 2018. Es van presentar els comptes de l'any anterior que tenen superavit i es va llegir la memòria 2017, que podeu trobar al butlletí 774. Es van aprovar uns canvis en el reglament d'excursionsime per regular la puntuació del grup Boomerang i adaptar els articles 6 i 7 al que es fa actualment. També es va donar d'alta als socis nous d'aquest any i de baixa als que no estaven al corrent de pagament.

 • Comença una nova temporada de l'SCC. Ja tenim el calendari del primer semestre on hi ha excursions per a tots els gustos i nivells. Començarem poc a poc però anirem augmentant el nombre de Km i la duresa de les sortides per estar més en forma als mesos d'estiu. També hi ha el grup Boomerang que fa excursions més fàcils però amb la mateixa alegria. Esteu atents a les excursions especials que organitza el club

 • Bon ambient a l'entrega de premis del passat 27 de gener. Els protagonistes van ser l'Albert i el Domingo que van rebre una placa pels seus 25 anys al club. També el Rafa que s'en va endur els premis d'Excursionisme i muntanya. Més de 30 socis, amics i familiars van gaudir de la jornada. Agraïm al Restaurant Las Tres Encinas que va fer molt bon menjar i als nostres patrocinadors Bicis Lopez i A tot arreu bicis que van entregar productes per sortejar. Podeu veure fotos al nostre Facebook.

 • La FCC ha obert el període per treure la Llicència 2018. En aquest cas hi ha dos tipus de llicència o Carnet: Llicència UCI: (112 euros), Llicència FCC (97 euros). Podeu trobar informació de les cobertures de cadascuna en aquest enllaç .

 • Per aquells socis que surten poc o no van a marxes cicloturistes, també hi ha la Targeta bici (25 euros) que és una assegurança de Responsabilitat Civil per tal de cobrir els danys i els perjudicis ocasionats a tercers mentre es condueix la bicicleta. En aquest enllaç trobareu més informació. El club demana als socis que tinguin una assegurança quan surtin a la carretera amb el club. Podeu demanar qualsevol d'elles fent un ingrés al compte del club i comunicant-ho per correu electrònic.

 • Una vegada més, no vam tenir sort en la loteria de la Grossa de Cap d'Any. Ànim, perquè cada cop falta menys per a que ens toqui!!!.

 • El Sopar de Nadal es va celebrar el passat dia 15 de desembre en el Restaurant El Racó dels Pescadors (C/La Maquinista, 40 de la Barceloneta). Bon menjar, ambient agradable i molta alegria entre els socis que van anar. Durant el mateix es va sortejar el premi d'una llicència FCC entre tots els participants en el campionat d'excursionisme d'aquesta temporada en proporció als seus punts, que es va endur el Ricard Garcia ja que va sortir el número 306 que li corresponia als punts que tenia ell. També es van sortejar un Compta Km, gentilesa de Bicis Lopez i una llum de darrera USB, obsequi de Bicis A Tot Arreu. Finalment es van repartir obsequis entre els assistents, que es van endur una tassa de la Comissió de cicloturisme de la FCC, un llibre sobre Mariano Cañardo, diversos "cubrecascos" de moto i una samarreta del Consell Català d'Esports.

 • L'SCC a la Marató de TV3: Vam participar en l'activitat organitzada pel CC Catalunya consistent en rodar en bicicleta sobre uns corrons, que es va celebrar a la Pl. de Sants el diumenge 17 de desembre. Entre tots vam fer 55 Km. Penseu que no és fàcil quan no es te pràctica. Agraïm a tots els socis que van venir, tant els que van muntar en els corrons com els que van sortir en bici o van venir a recolzar als ciclistes i també al Josep Beltran, president del CC Catalunya, per les seves lliçons sobre com muntar en els corrons.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2017. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2017 .