Notícies

 • Ja estem preparant el repartiment de premis als campions 2019, que tindrà lloc al restaurant "Las Tres Encinas" (Av. Roma, 153) el proper dissabte 25 de gener a les 10:00 del matí. Hi haurà trofeus pels companys que més han sortit, plaques d'homenatge als socis destacats aquest any, sortejos de material dels nostres patrocinadors, regals per a les dones que vinguin, un esmorzar de forquilla... i el bon ambient que caracteritza aquestes celebracions. Us esperem!!!!

 • Finalment no hi ha hagut reunió de la Junta Directiva aquest dilluns ja que el bar on ens reunim, l'Star Bar, ha canviat de propietaris i ara tanca els dilluns. Ja comunicarem el lloc i la data on farem les reunions a partir d'ara, sobre tot el mes que ve que és l'Assemblea.

 • Un any més no hem tingut sort amb la loteria.... però esperem tenir salut per poder gaudir d'un any 2020 amb moltes sortides ciclistes i altres activitats organitzades per l'SCC.

 • La FCC organitza també aquest any la XXVII Estada del Cicloturisme Català, aquest cop es farà a Lloret de Mar entre els dies 28 de febrer fins l'1 de març. Es una bona oportunitat per passar un cap de setmana amb la família i la bicicleta: amb allotjament a bon preu, rutes guiades amb avituallaments, sortides culturals pels acompanyants, etc. Si voleu més informació podeu consultar la web dels amics de Cycling Costa Daurada que son els organitzadors de l'event. Data límit per a inscriure's el 19 de febrer.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2019. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2019 .

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2020. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 114 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 99 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida. A partir del dia 1 de gener ja no son vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge. Els que us traieu Llicències UCI, envieu-nos una foto tipus carnet.

 • També podeu demanar la TARGETA BICI, a un preu de 30 euros. Es més barata que l'any passat perquè no inclou l'assistència mecànica. Aquesta targeta la podem gestionar tant per a socis com a familiars o amics del club.

 • Seguim sortint tots els diumenges a les 8:30 durant els mesos de desembre i gener. Fem sortides per la Costa del Maresme i, depenent de la gent que vingui, podem anar més lluny o més a prop. Serà un bon entrenament per començar forts la temporada que ve.

 • Participació del Club a la Marató de TV3 el passat 15 de desembre. Vam pedalar sobre corrons juntament amb altres club ciclistes de la ciutat en una activitat organitzada pel CC Catalunya i on es van recollir donatius per a les malalties minoritàries.

 • Èxit d'assistència al Sopar de Nadal del club . 26 socis i amics van assistir al Restaurant Cal Ferran (c/ Bailen, 122, Antic Pico Moncayo, on el club va tenir la seu social de 1988 a 1995). Bon ambient i records de la temporada que ha acabat. Agraïm a Barcitronic, S.A. que va donar-nos productes per a l'ordinador i el mòbil per a sortejar entre els assistents. També vam sortejar una llicència FCC entre tots els participants del Campionat 2019, en proporció als punts que havien obtingut. L'afortunat va ser el nostre capità, Fede , que tindrà una llicència de franc pel 2020.

 • En aquest enllaç teniu el calendari de sortides pel primer semestre de 2020 . Esperem que agradin a tothom i siguem una bona colla en totes elles.

 • Gran participació a la darrera sortida de la temporada amb més de 30 socis i amics que van venir a esmorzar a Llavaneres. Entre ells, els presidents dels clubs EC Sant Andreu, PC Poble Nou, CC Plana Lladó i CC Catalunya que van compartir el matí amb nosaltres. Podeu veure fotos al Facebook del club.

 • Ha sortit el Butlletí 779 - 1er semestre 2020 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu el calendari del primer semestre 2020, col·laboracions dels companys i els articles habituals

 • 6 socis i uns quants amics van participar en la Pedalada popular Barcelona - Sitges el passat 17 de novembre. També vam tenir companys a l'organització.

 • Força socis i amics a la Montserratina d'aquest any, molts d'ells van arribar des de BCN en bici. Agraim a tots la seva presència en aquesta festa del Cicloturisme català.

 • 11 participants de l'SCC a la Marxa Pelegrí Pi, de Mollet. Vam guanyar un premi per ser el tercer club més nombrós. Bon dia de ciclisme amb companys d'altres clubs. Felicitem als organitzadors de la marxa pel bon tracte rebut.

 • Vam participar a la Pedalada Popular del Barri de Torre Llobeta que es va celebrar el passat dia 12 d'octubre. El club va donar uns obsequis per a sortejar entre els participants i vam ajudar a guiar el grup pels carrers del barri.

 • El grup de BTT de l'Sport (Xavi, Pepin, Pedro, José i Jose M.) van participar en la marxa de BTT Ojos Negros, que va des d'aquesta població de Terol fins a Sagunt. Tota una marató en bicicleta!!!.

 • El Marc va acabar amb èxit la seva segona Paris Brest Paris 2019 el "Mundial de les Brevets de Llarga Distància". El passat 18 d'agost va començar a prop de Paris i malgrat avaries mecàniques, problemes físics, etc, va tornar a la capital francesa amb un temps de 87 hores i 16 minuts. En el darrer butlletí ha sortit una crònica d'aquesta aventura. També podeu llegir l'article que va escriure fa 4 anys en la seva primera participació.

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.