Notícies

 • Ens ha tocat una terminació d'un dels números de la Grossa de Cap d'any que jugàvem. Concretament el 72048, que acaba en 8 com el número premiat. Això vol dir que tornem 1 euro per cada papereta (tingueu en compte que jugàvem 4 números però només ha tocat un). Si voleu cobrar aquest euro, demaneu-li a qui us ha venut la loteria, abans de 90 dies del sorteig i portant la papereta premiada. Si sou soci del club en qualsevol reunió, sortida, etc. us tornarem els diners. El que no ens reclamin quedarà pel fons del club. Moltes gràcies a tots els que ens haveu ajudat a vendre. Esperem que el proper any tinguem més sort.

 • La FCC ha obert el període per treure la Llicència 2021. El preu és el mateix que l'any passat tant per la LLICÈNCIA UCI (114 euros) com per la LLICÈNCIA CATALANA (99 euros). La novetat d'aquest any es que aquesta llicència serà virtual i s'haurà de descarregar al mòbil a través d'una aplicació, per tant ens caldrà una foto tipus carnet per demanar-la. Més endavant ja informarem sobre la Targeta bici. Podeu trobar informació de les cobertures de cadascuna en aquest enllaç .

 • Un any més vam participar en els actes de la Marató de TV3, aquest cop adreçats a la COVID 19. Diumenge 13 de desembre, 10 ciclistes del club van fer l' Escalada Solidària a Montjuïc , organitzada pel Club Ciclista Catalunya-Barcelona i vam aportar un donatiu per a la Marató.

 • El club ha regalat a tots els socis una mascareta anti COVID, fabricada per FAMELSPORT, una empresa navarresa que treballa per Giordana (Astana, Mitchelton-Scott). La mascareta porta els colors del club i està feta amb un teixit lleuger i transpirable, amb el pont nasal d'alumini per subjectar-la a la cara. Qui no va passar a buscar-la per la botiga Bicis Lopez la va rebre per correu amb el butlletí.

 • Ha sortit el Butlletí 782 - 1er semestre 2021 . El podeu baixar en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu les excursions pel primer semestre de 2021 (esperem que es puguin fer), i les seccions habituals de les Nostres coses, Passatemps, Històries del club i la crònica de les poques sortides que hem fet durant l'estiu i la tardor.

 • Per tal de sortir en bici d'una manera més segura per a tothom i per a conèixer el que es pot fer a les excursions en relació amb el Covid 19, hem elaborat un protocol amb un seguit de recomanacions pels nostres associats que s'hauran de complir durant les sortides amb el club. També podeu baixar-vos una infografia amb la informació resumida. Anem tots amb molt de compte!!!!

 • Després de les darreres recomanacions del Govern de la Generalitat sobre la mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona, a partir del 19 de juliol, i fins a nou avís, queden suspeses les sortides oficials de l'Sport Ciclista Català, així com el Campionat d'Excursionisme 2020 i les proves de muntanya. Les restriccions en matèria de salut pública decretades per la Generalitat fan que varii l'àmbit de mobilitat segons l'afectació de la Pandèmia. Pel període de Nadal no es podrà sortir de la comarca. Esperem poder tornar a trobar-nos en breu i us recomanem que no deixeu la pràctica del ciclisme dins dels paràmetres establerts o aconsellats per les autoritats sanitàries. Podeu llegir el comunicat de la Federació Catalana de Ciclisme d'actualització d'aquestes mesures que tindran una vigència fins l'11 de gener.

 • El passat dia 5 de setembre vam lamentar la mort del nostre company Ángel Sánchez. Va ser una persona molt estimada per tothom i que va fer molta feina pel club, tant a la Junta Directiva, a l'elaboració del butlletí, i a les sortides i excursions. Descansi in pau.

 • Ha sobrat un mallot XL i un culotte M de la darrera comanda de roba d'estiu que vam fer. Si algú està interessat pot demanar-lo.

 • A la reunió de Junta Directiva del passat dia 10 de març es va parlar de l'ús que fem al club de les xarxes socials. Darrerament hem donat un impuls a la nostra presència en Instagram i Facebook. També vam aconsellar que cal ser curosos en l'ús del Whatsapp. De totes maneres recordeu que la comunicació oficial del club és fa a través del butlletí, la web del club i el correu electrònic. Altres mitjans de comunicació com són els xats del whatsapp, les converses en les sortides o les trobades espontànies de socis només expressen l'opinió de cadascú.

 • El passat 11 de febrer es va celebrar l'Assemblea General del club amb l'assistència dels socis. Es van aprovar els comptes del club que presentaven superàvit i es va decidir seguir confiant en aquesta Junta Directiva (enguany és el seu 4t any de mandat i es tenia que ratificar). També es va proposar continuar donant un obsequi a tots els participants del campionat i el regal d'una llicència de cicloturisme 2021 pel guanyador i una altra per a sortejar. El club pagarà el tren de la tornada a l'excursió a Igualada del 3 de maig. Tindreu més informació dels acords de l'assemblea en el proper butlletí.

 • En marxa la web de la comissió de Cicloturisme de la FCC que servirà de portal a totes les marxes del circuit: www.cicloturismecat.com . A partir d'ella podreu accedir a les webs de les marxes, tindreu informació de la comissió, novetats dels organitzadors, les classificacions dels circuits i moltes mes coses.

 • Bon ambient a l'Entrega de premis als campions 2019, que es va fer al restaurant "Las Tres Encinas" el dissabte 25 de gener de 2020. 27 socis i amics ens vam trobar en un dia de companyonia. A més dels campions de les diferents modalitats, es van entregar unes plaques d'homenatge a l'Angel Sanchez, pels anys de dedicació a la Junta Directiva, i al Marc Estrada per la participació a la BPB 2019. També va haver sortejos de material dels nostres patrocinadors, regals per a les dones, un esmorzar de forquilla i ganes per començar ja el campionat d'aquest any. Podeu veure fotos al Facebook del club .

 • Aquí teniu un vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2019. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2019 .

 • Durant el mes de juliol de 2018 va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.