Notícies

 • El 12 de febrer es va fer l'Assemblea Ordinària de Socis de 2018. Es van presentar els comptes de l'any anterior que tenen superavit i es va llegir la memòria 2017, que podeu trobar al butlletí 774. Es van aprovar uns canvis en el reglament d'excursionsime per regular la puntuació del grup Boomerang i adaptar els articles 6 i 7 al que es fa actualment. També es va donar d'alta als socis nous d'aquest any i de baixa als que no estaven al corrent de pagament.

 • El proper 15 de febrer s'obre la inscripció a la marxa Terra de Remences que es celebrarà a Sant Esteve d'en Bas el 13 de maig. Podeu fer-la des d' aquest enllaç. Aneu a la marxa o no, reservarem la casa rural tot el cap de setmana (12 i 13 maig) per fer sortides tant dissabte com diumenge. El diumenge a més, farem un dinar de carn a la brasa on podeu venir amb les vostres famílies. Volem que tothom participi en aquesta sortida especial del club.

 • També us podeu inscriure a la Marxa Montsec - Montsec (19 de maig) des de Bicinscripcions, i la Marxa Gran Fondo Cambrils Park , el 14 d'abril en aquest enllaç,.

 • Ja ha sortit el Butlletí número 774 Especial Assemblea amb els acords presos per l'assemblea, el calendari de marxes de la FCC i les classificacions de la temporada passada, a més de les seccions habituals. Podeu descarregar-lo d'aquest enllaç. Els socis el rebreu per correu postal properament.

 • La primera fita important de la temporada serà la Brevet 200 de Granollers (11 de març). Els que estigueu interessats en fer-la, poseu-vos en contacte amb el club.

 • Comença una nova temporada de l'SCC. Ja tenim el calendari del primer semestre on hi ha excursions per a tots els gustos i nivells. Començarem poc a poc però anirem augmentant el nombre de Km i la duresa de les sortides per estar més en forma als mesos d'estiu. També hi ha el grup Boomerang que fa excursions més fàcils però amb la mateixa alegria. Esteu atents a les excursions especials que organitza el club

 • Bon ambient a l'entrega de premis del passat 27 de gener. Els protagonistes van ser l'Albert i el Domingo que van rebre una placa pels seus 25 anys al club. També el Rafa que s'en va endur els premis d'Excursionisme i muntanya. Més de 30 socis, amics i familiars van gaudir de la jornada. Agraïm al Restaurant Las Tres Encinas que va fer molt bon menjar i als nostres patrocinadors Bicis Lopez i A tot arreu bicis que van entregar productes per sortejar. Podeu veure fotos al nostre Facebook.

 • La FCC ha obert el període per treure la Llicència 2018. En aquest cas hi ha dos tipus de llicència o Carnet: Llicència UCI: (112 euros), Llicència FCC (97 euros). Podeu trobar informació de les cobertures de cadascuna en aquest enllaç .

 • Per aquells socis que surten poc o no van a marxes cicloturistes, també hi ha la Targeta bici (25 euros) que és una assegurança de Responsabilitat Civil per tal de cobrir els danys i els perjudicis ocasionats a tercers mentre es condueix la bicicleta. En aquest enllaç trobareu més informació. El club demana als socis que tinguin una assegurança quan surtin a la carretera amb el club. Podeu demanar qualsevol d'elles fent un ingrés al compte del club i comunicant-ho per correu electrònic.

 • Una vegada més, no vam tenir sort en la loteria de la Grossa de Cap d'Any. Ànim, perquè cada cop falta menys per a que ens toqui!!!.

 • El Sopar de Nadal es va celebrar el passat dia 15 de desembre en el Restaurant El Racó dels Pescadors (C/La Maquinista, 40 de la Barceloneta). Bon menjar, ambient agradable i molta alegria entre els socis que van anar. Durant el mateix es va sortejar el premi d'una llicència FCC entre tots els participants en el campionat d'excursionisme d'aquesta temporada en proporció als seus punts, que es va endur el Ricard Garcia ja que va sortir el número 306 que li corresponia als punts que tenia ell. També es van sortejar un Compta Km, gentilesa de Bicis Lopez i una llum de darrera USB, obsequi de Bicis A Tot Arreu. Finalment es van repartir obsequis entre els assistents, que es van endur una tassa de la Comissió de cicloturisme de la FCC, un llibre sobre Mariano Cañardo, diversos "cubrecascos" de moto i una samarreta del Consell Català d'Esports.

 • L'SCC a la Marató de TV3: Vam participar en l'activitat organitzada pel CC Catalunya consistent en rodar en bicicleta sobre uns corrons, que es va celebrar a la Pl. de Sants el diumenge 17 de desembre. Entre tots vam fer 55 Km. Penseu que no és fàcil quan no es te pràctica. Agraïm a tots els socis que van venir, tant els que van muntar en els corrons com els que van sortir en bici o van venir a recolzar als ciclistes i també al Josep Beltran, president del CC Catalunya, per les seves lliçons sobre com muntar en els corrons.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2017. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2017 .

 • Gran èxit de la última sortida de la temporada. 31 socis i amics ens vam trobar al Restaurant Las Palmeras, de Llavaneres. Com és habitual, el club va convidar a l'esmorzar. Així mateix vam entregar una gorra ciclista amb els colors del club als socis que han fet almenys una sortida oficial durant 2017, ja sigui en bici o en vehicle, o ens hagin fet un donatiu. S'ha de dir que aquesta gorra va agradar molt a tothom.

 • 7 socis i amics van estar a la XXIII Pedalada Barcelona - Sitges, Ens alegrem tenir de representants en una de les sortides més multitudinàries de la temporada ciclista a Catalunya

 • 7 socis i amics van participar en la Diada Montserratina. No és la vegada que més socis hem anat però els que ho van fer tenen molt de mèrit.

 • 4 socis del club i amics van participar en la Marxa Pelegrí Pi de Mollet el passat 29 d'octubre. També vam tenir gent a l'organització. 2 socis van estar a la Marxa Solidària del Velo Club de l'Hospitalet de Ll el 22 d'octubre. Agraïm a tots aquests socis que deixin veure els colors del club per tot arreu.

 • El passat 14 d'octubre vam col·laborar amb la Pedalada Popular del Barri de Torre Llobeta i Vilapicina, que va congregar a unes 80 persones, la majoria nens. Vam estar controlant les cruïlles i acompanyant el pilot en la volta que es va fer pel barri. Al final es va sortejar entre els assistents, entre altres objectes, uns mocadors de coll que va donar el club.