Notícies

 • Volem ser una bona colla per a la Brevet de Manresa el 24 de març. Aquest és any de Paris Brest i hem de donar suport al Marc, el nostre Ultrafondista

 • Ja està en marxa la comanda a INVERSE de roba d'estiu de l'SCC. Serà una roba amb un disseny modern feta amb materials de bona qualitat i a un preu assequible. Enguany farem roba tant d'home com de dona. Esperem tenir-la quan vingui el bon temps. Us comunicarem quan arribi.

 • Podeu inscriure-vos a les principals marxes ciclistes del Calendari de la Federació Catalana. Terra de Remences ha obert les seves inscripcions el dia 15 de febrer a les 12:00. Com l'any passat llogarem la Casa Rural i farem sortides dissabte i diumenge, i el tradicional dinar de carn a la brasa amb familiars i amics. També participarem en la Montsec - Montsec , el 18 de maig amb tres recorreguts per a tot tipus de ciclistes; i a la Gran Fondo Cambrils Costa Daurada (6 d'abril).

 • 10 assistents a l'Assemblea General Ordinària el passat 11 de febrer. Es van aprobar els comptes de l'any anterior i les accions que portarem a terme durant aquest any. A l'acabar la reunió es va convidar a tots els assistents a un refrigeri, per agrair la seva presència.

 • Ha sortit el Butlletí 777 - Especial Assemblea 2019 . El podeu obtenir en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu els acords de l'assemblea, les seccions de "Les nostres coses", Històries de l'Sport i els Passatemps, amb un regal important per a sortejar entre els encertants.

 • Podeu demanar la Targeta Bici d'aquest any. El seu preu és de 36 euros i, a més de les cobertures de l'any passat (tercers, Defensa jurídica, indemnització per mort o invalidesa...) també inclou assistència mecànica. Podeu trobar més informació a: Targeta Bici

 • 25 socis van assistir a l'entrega de premis corresponent al campionat 2018. Bon ambient, sortejos, regals per a les dones i un bon esmorzar és del que vam gaudir el passat dia 26 de gener. A destacar l'entrega d'una placa pel 75 aniversari com a soci del club a l'amic Manel Gargallo. Podeu veure a Youtube el vídeo de l'esdeveniment que va fer l'Angel.

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2019. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 114 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 99 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida, millor abans del dia 30 de desembre. A partir del dia 1 de gener ja no seran vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge

 • Aquest any tampoc vam tenir sort en el sorteig de la loteria catalana, un altre cop que ens hem quedat en blanc. Esperem que en properes ocasions ens vagi millor.

 • Vam participar en les activitats de la Marató a favor de la lluita contra el càncer. Dissabte 15 de desembre vam estar al barri de Sant Genís, des d'on vam sortir per acompanyar fins el cim del Tibidabo a la ciclista Montse Nafria que ha superat amb èxit la malaltia. Diumenge tocava el torn de pedalar sobre corrons en la Pl. de Sants en l'activitat organitzada pel CC Catalunya. Agraïm a tots els socis que van col·laborar i als amics que van compartir l'estona amb nosaltres. Torbareu fotografies al nostre Facebook

 • Han acabat els campionats de l'Sport Ciclista Català. En el d'Excursionsime, que arribava a la 102 edició, el guanyador ha estat el Fede, en un frec a frec fins la darrera sortida. En fèmines, per primer cop des de 1981, hi ha hagut diverses participants, i ha anat a parar a l'Eva. El de Muntanya, que celebrava la 95 edició, també ha estat pel nostre capità d'excursions. El premi de veterans (73ena edició) ha estat pel Xavier Brunet, un cop mes. En vehicles hi ha hagut un empat entre l'Angel i el Jordi, i tots dos tindran trofeu. El proper 26 de gener es donaran els trofeus als nostres campions i d'altres als llocs d'honor. Aquí teniu les classificacions .

 • Els guanyadors dels sortejos que es van fer durant el sopar de Nadal del club van ser l'Eva, que s'emporta una llicència FCC 2019 (com el guanyador del campionat d'excursionisme) i la Bibi, que li donarem el casc de ciclisme de carretera, gentilesa de Bicis López. També al Tomas li van tocar dues entrades per anar al cinema. Felicitats per a tots ells, que s'emporten bons premis

 • Bon ambient en el sopar de Nadal del club. 24 socis i amics ens vam juntar en el restaurant Brasseria Tango i vam repassar els millor moments de la temporada.

 • Durant el mes de juliol va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2018. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2018 .